Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
millman
csendes tag
Akkor kicsit másképp: Hogy kell USB drive-ról HDD-re XP telepíteni , illetve Vista-t(!)
próbálkozott valaki ilyesmivel? -
minusz9
csendes tag
Az xp install azon a gépen, amin használni akarnám az usb hdd-t a hdd partícóját le tudja törölni, és újat is tud csinálni rajta, de telepíteni rá nem tud.
Talán az F6 megnyomása után kéne valami drivert adni neki?
A rekkhez adott drivert próbáltam, de azt nem fogadta el... -
ponti_ak
addikt
Up!
Szerintem engem is érint ez a téma nemsokára, elteszem későbbre.
Addig is sok sikert!
Tipp:
Windows-kérdésekben keresd X-Com-ot, Ő a (leg)nagy(obb) spiller itt.. -
minusz9
csendes tag
Hű, gyerekek, egy másik gépbe beleraktam a cuccot, és ott a telepítő hajlandó lett volna rátelepíteni az xp-t.
Most már csak azt kéne kideríteni, hogy mi is lehet a két gép között a különbség...
Tehát ez már nem windóz-probléma, hanem hardver, mégpedig gyanítom, hogy alaplap...
vagy BIOS....
[Szerkesztve] -
minusz9
csendes tag
A fixboot-ot és a fixmbr-t is próbáltam, de nem változott semmit.
Valaki olyasmit modott, hogy lehet, hogy a 32 bites módra váltás közben száll el. A bootolást megpróbáltam logolni, de úgy tűnik, nem ír semmit a log fájlba.
A javítókonzolon van még más lehetőség is esetleg?
Ja, és csak akkor ismeri fel az usb vinyón a wint, ha azt teszem elsődleges vinyónak a biosban, különben csak azt látja, ami fixen sata felületen csatlakozik.
Köszi. -
Pendrive-ra már tettem fel, arra gond nélkül lehet installálni és bootolni róla, ha támogatja az alaplap. Csak annyi a trükkje, hogy át kell állitani a pendrive particióját telepités előtt alapvető aktiv-ra! Utána már gond nélkül felismeri az xp telepitő mint HDD-t.
-
Maladar
tag
Hali! Hogy usb re hogy tudsz telepíteni nem tudom, de ha már elindul és a logó alatt újraindul azt szerintem a javítkonzollal meg lehet csinálni. Nekem ez akkor volt amikor a rendszer vinyót az alaplapi vezérlőről a raid vezérlőre ill vissza kötögettem. Most nem tudom újraindítani és már nem emlékszem pontosan, de akkor is rájöttem magamtól. Ha belépsz a javítókonzolra a HELP vagy a ? jelre kiírja a rendelkezésreálló parancsokat. fixboot v bootcfg v valami hasonló a parancs.
-
minusz9
csendes tag
Hogyan kell feltenni a winxp-t usb csatlakozású eszközre?
A telepítő ugyanis felismeri ezeket az eszközöket, de azt mondja, hogy nem tud telepíteni az eszközre...
Működik egyáltalán a dolog, hogy usb cuccról bootoljon az ember?
Vagy más oprendszerrel kell valahogy összehozni?
Már a negyedik napom, hogy ezzel kínlódok...
Az usb vinyón van egy rendszer, ami ide felületen bebootol, az usb boot is elindul, de a logo megjelenéséig tölt, és utána újraindul...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest