Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Nexus 7-es tabletem lecserélésén gondolkodom, és mivel pár hónapja a laptopomat cseréltem asztali gépre, elgondolkodtam a windows 8.1-es rendszerű tableten. Nézegettem a nagyobb márkák készülékeit, de annyira nem használnám ki,hogy megérje nekem 60-70 ezret költeni akár egy Dell-re.
Mennyire opció egy kínai márka? Van valakinek tapasztalata kínából rendelt Win 8.1-es tablettel? Melyik márkákkal érdemes próbálkozni?
Nagyjából ami lényeges lenne,hogy 32 GB belső memória legyen, bővíthető legyen memóriakártyával, illetve nincs szükségem dual os-re, és 3g-re, szóval ezek sem kellenének bele. 100 dollár környékén van valami érdemes darab, ami ajánlott?
Egy kérdés kimaradt: le lehet valahogy takarítani a dual bootot,hogy csak a Win 8.1 maradjon?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Windowsos tabletek körében mennyire érdemes kínai "márkát" választani? Pandawillen nézelődtem, és elég korrekt árszabású Windowsos tableteket árulnak, elég jó paraméterekkel.
Valaki rendelt már esetleg ilyen forrásból?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest