- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Bazsee71 #13080 üzenetére
Ha lesz egyáltalán...
Én mondjuk azért is válallnám be a másik 6 GB Ramosat, mert most még aránylag jó áron el tudnám adni az asus T100at.
Mipad 3 szerintem ha kifutó lesz akkor se lesz 300$ alatt, elvégre a proci kerül majdnem ennyibe.
Azért az tényleg vicc, hogy a bay trial már mikori proci, ez a celeron meg elvileg egy új fejlesztés és sokkal többet fogyaszt, cache ugyanakkora, órajelben van 0.4 GHz eltérés és kb ennyi.
Az asusban lenne 4 gb ram nem gondolkodnék a cserén... -
margithid
veterán
válasz
Bazsee71 #13077 üzenetére
Jól
Ami nekem tetszik az a mipad 3, de azt drágálom, a celeronos 6 GB Ramos meg procierőben nem lenne nagy előrelépés, igaz árérzékeny is vagyok ha lemenne 250$ alá akkor megvenném, főleg ha jó áron el tudnám paszolni a T100at.
Szerintem nagy fejlesztés nem várható passziv hűtésű processzorok terén, főleg nem jó áron.
Snapdragonnal szerelt win10es tabletekre leszek még kiváncsi, meg, hogy fog menni ez az emulálás, de ez még odébb van, ki tudja mikor jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest