- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Első lépésben frissítettem Win 10-re, az értesítő ikon használatával. Így megmaradt minden telepített programom, beállításom stb., köztük természetesen az Office is. Ez kb. 2-3 hónapja volt.
Mivel nem jött be a Win 10, nyomtam egy visszaállítást (Gépház/Frissítés és biztonság/Helyreállítás/Gép alaphelyzetbe állítása). Itt olyan opciók voltak, hogy
- Fájlok megtartása
- Minden elem eltávolítása.
Utóbbit választottam, a következő opciók jöttek fel:
- A fájlok egyszerű eltávolítása
- Fájlok törlése és a lemez megtisztítása.
Megint az utóbbira böktem (lehet ez volt a rossz döntés).
Ezután elszüttyögött vagy 3 órán keresztül, közben még kérdezett valami angolul (hogy pontosan mit, azt már nem tudom, de nem azt, hogy win 8.1 vagy win 10, az biztos...), és kaptam egy legyalult Win10-et...
A visszaállítás karakteres képernyőn számolta a százalékot, 99%-nál sokat állt, aztán fekete képernyő volt vagy fél óráig. Itt nyomtam egy kikapcsolást, és amikor elindult 67%-ot mutatott egy gyanúsan Win10-re emlékeztető stílusú telepítő képernyőn (be is jött sajna). Ez nem hiszem hogy osztott-szorzott.A boot közbeni Alt+F10-re hibaüzenet jön:
A requred device isn't corrected or can't be accessed.
Error code: 0xc0000225Egyébiránt az Acer szervize is azt mondta, hogy mindenkit lebeszélnek a Win10 upgrade-ről, mivel sokan panaszkodnak, hogy lassabb lett a gép stb.
Én állat, a francnak kellett nekem belevágni: általában az utolsók között váltok oprendszert, és ez eddig mindig bejött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest