Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz tlac #8938 üzenetére

Első lépésben frissítettem Win 10-re, az értesítő ikon használatával. Így megmaradt minden telepített programom, beállításom stb., köztük természetesen az Office is. Ez kb. 2-3 hónapja volt.
    Mivel nem jött be a Win 10, nyomtam egy visszaállítást (Gépház/Frissítés és biztonság/Helyreállítás/Gép alaphelyzetbe állítása). Itt olyan opciók voltak, hogy
    - Fájlok megtartása
    - Minden elem eltávolítása.
    Utóbbit választottam, a következő opciók jöttek fel:
    - A fájlok egyszerű eltávolítása
    - Fájlok törlése és a lemez megtisztítása.
    Megint az utóbbira böktem (lehet ez volt a rossz döntés).
    Ezután elszüttyögött vagy 3 órán keresztül, közben még kérdezett valami angolul (hogy pontosan mit, azt már nem tudom, de nem azt, hogy win 8.1 vagy win 10, az biztos... :DDD ), és kaptam egy legyalult Win10-et... :W
    A visszaállítás karakteres képernyőn számolta a százalékot, 99%-nál sokat állt, aztán fekete képernyő volt vagy fél óráig. Itt nyomtam egy kikapcsolást, és amikor elindult 67%-ot mutatott egy gyanúsan Win10-re emlékeztető stílusú telepítő képernyőn (be is jött sajna). Ez nem hiszem hogy osztott-szorzott.

A boot közbeni Alt+F10-re hibaüzenet jön:
    A requred device isn't corrected or can't be accessed.
    Error code: 0xc0000225

Egyébiránt az Acer szervize is azt mondta, hogy mindenkit lebeszélnek a Win10 upgrade-ről, mivel sokan panaszkodnak, hogy lassabb lett a gép stb.
    Én állat, a francnak kellett nekem belevágni: általában az utolsók között váltok oprendszert, és ez eddig mindig bejött...:(((

Új hozzászólás Aktív témák