Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz nexus6 #651 üzenetére

Na meg is van az említett topic: [link]

Itt találtam egy bíztató bejegyzést:
    You can create custom layouts using an app from the windows store. Search for touch mouse pointer on the store

Lehet hogy ez kell nekem... :)

• Egon

nagyúr

válasz nexus6 #651 üzenetére

Köszi, ránézek maj,d ha lesz egy kis időm...
    Közben megnézegettem még 1-2 programot, és sajna nem túl jó eredmények születtek...:(
    Feltelepítettem a DosBox-ot, és ránéztem 3 régi nagy-nagy kedvencre:
    Panzer General és Fantasy General: érzékeli az érintést, de kb. 2-3 cm-rel feljebb, mint ahova bökök... :F :W Ráadásul egy kicsit oldalt is eltér, így a kép jobb szélén levő ikonok a PG esetében használhatatlanok, mivel nem lehet annyira a képernyő szélére bökni, hogy oda ugorjon a kurzor.
    Master of Magic: érdekesen érzékeli az érintőképernyő nyomkodását. Alapból meg sem nyikkan, de a jelenlévő egérkurzorra bökve és nyomvatartva, odébb lehet húzni a kurzort, és ha elengedem, klikkelésnek érzékeli... :F Sajnos itt is jelen van némi pontatlanság, így szintén játszhatatlan.
    Nekem úgy tűnik, hogy a játékokbabeépített egérdriver-kezelés a ludas: ahol az viszonylag normálisan meg van valósítva, ott működik az érintéssel történő vezérlés, olyan program esetében is, ami nem érintésre készült. Sajnos az esetek 99%-ában nem ez a helyzet...:( Még azt is el tudom képzelni, hogy egy háromsoros egérdriver-buzeráló programocskával (játéksémákat használva) meg lehetne oldani a problémát. Bosszantó, hogy ilyen kevésen múlik.

Új hozzászólás Aktív témák