- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Köszi, ránézek maj,d ha lesz egy kis időm...
Közben megnézegettem még 1-2 programot, és sajna nem túl jó eredmények születtek...
Feltelepítettem a DosBox-ot, és ránéztem 3 régi nagy-nagy kedvencre:
Panzer General és Fantasy General: érzékeli az érintést, de kb. 2-3 cm-rel feljebb, mint ahova bökök...
Ráadásul egy kicsit oldalt is eltér, így a kép jobb szélén levő ikonok a PG esetében használhatatlanok, mivel nem lehet annyira a képernyő szélére bökni, hogy oda ugorjon a kurzor.
Master of Magic: érdekesen érzékeli az érintőképernyő nyomkodását. Alapból meg sem nyikkan, de a jelenlévő egérkurzorra bökve és nyomvatartva, odébb lehet húzni a kurzort, és ha elengedem, klikkelésnek érzékeli...
Sajnos itt is jelen van némi pontatlanság, így szintén játszhatatlan.
Nekem úgy tűnik, hogy a játékokbabeépített egérdriver-kezelés a ludas: ahol az viszonylag normálisan meg van valósítva, ott működik az érintéssel történő vezérlés, olyan program esetében is, ami nem érintésre készült. Sajnos az esetek 99%-ában nem ez a helyzet...
Még azt is el tudom képzelni, hogy egy háromsoros egérdriver-buzeráló programocskával (játéksémákat használva) meg lehetne oldani a problémát. Bosszantó, hogy ilyen kevésen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul egy kicsit oldalt is eltér, így a kép jobb szélén levő ikonok a PG esetében használhatatlanok, mivel nem lehet annyira a képernyő szélére bökni, hogy oda ugorjon a kurzor.