Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
1. Csak azért tettem be ide, mert van egy rakat prestigio windows-al is, úgyhogy gondoltam van már tapasztalat vele.
2. Wayteq-ről sok jót nem olvastam eddig, a másikat meg még ennyire sem ismerem.
3. Ahm, akkor felejtős, ha tényleg ennyire akad.
4. Ebook reader-t már néztem, de azok nem alkalmasak ilyen célra. Ritkán, de létezik külön PDF reader vagy document reader, ami eink-es. A 10"-os ebook reader-ek, amik elfogadható szinten hozzák a PDF-eket is, alaphangon 20k-val többe kerülnek, mint egy tablet úgy, hogy egyedül az eink (és persze az üzemidő), amit jobban tudnak, más téren viszont jóval gyengébbek. Nem érik meg. A 13"-os sony reader, ami direkt PDF olvasásra van meg 1000$ körül van, ami nevetséges ár (azért már egy top tablet-et lehet kapni vagy három olcsóbbat). Szóval a reader piac jelenleg zsákutca.
5. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy 8" vagy 10" a jó, mert az elérhető boltokban nincsenek demo készülékek. Sokan mondták, hogy 8" is olvasható, meg alig kell zoomolni, de szeretnék biztosra menni, azért gondoltam a 10"-ra inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest