Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoli666
tag
válasz
kurtzyx
üzenetére
Én is hasonlóakra keresek tabletet és eddig mindig arra jutottam, hogy az usb-s eszközök nehézkes használata tesz mindig idegbeteggé...
Épp ezért néztem a Vi10-et, ami majdnem jó, de mivel jön a Hi10 ami szinte tökéletesnek tűnik a 2 usb és hasonlók miatt én biztosan azt veszek. Csak gondolj bele, hogy egy egér és egy pl. pendrive vagy hdd simán mehet egyszerre és még sd-vel bővíthető is. Nekem ennél több nem kell, de kevesebb se...
Nem is beszélve a billentyűzetről, amin touchpad is van!
Ha azonnal kell akkor én Vi10-et vennék, de persze nem mindenkinek egyforma a prioritás....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest