Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
+ még tényleg eléggé tükröződik is sajnos, ami engem zavar nagyon. Na ja csodák nincsenek.
Én is erre jöttem rá a tableteknél elsősorban a kijelző minősége a legfontosabb szempont nekem 70-80%-ban, inkább azt gyengébb hardverű cuccot veszek, de jobb legyen a kijelző. Egy szemüveg nem olcsó, a szemműtét sem és rizikós is.
(Egyébként én aki a kemény üveget, pl. gorilla glasst vonalat kitalálta azt sem tapsolnám meg, baromira tükröződnek ami rontja a szemet. Régi telóm nem volt gorilla glass, cserébe jóval kevésbé tükröződött egy vékony átlástszó fólia van rajta, amit másfél évente cserélek, 3 éves a teló asszony használja, semmi baja.) A homok, por kiszok kvarc meg ugyanúgy tönkreteszi a gorilla glasst, úgyhogy csak kell rá a fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Milyen program, ami...?
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest