Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
CsabaTompa
üzenetére
Én úgy tettem fel, hogy letöltöttem a Microsoft oldalról a telepítőt.
Az indítás előtt eltávolítottam minden nagyobb terjedelmű telepített programot és még így is közölte, hogy csak úgy végezhető el a frissítés, ha tudomásul veszem, hogy később vagy ha balul sikerül valami nem lehet lesz visszaállítani az eredeti rendszert (a telepítő törölte a recovery partíciót).
A telepítő indítása után megkérdezte, hogy frissíteni akarom e a meglévő rendszert vagy telepítő médiát akarok csinálni. A frissítést választottam. Ezután megkérdezte, hogy a személyes fájlokat meg akarom e tartani én a nemet választottam. A telepítés gond nélkül végig ment és az új rendszer első indítását követően az aktiválás is gond nélkül megtörtént.
A telepítést követően alig pát GB szabad hely maradt, ezért a Lemez karbantartóval töröltettem mindent amit csak lehetett. Így felszabadult egy csomó hely, kiderült kisebb helyen elfér a 10 mint előtte a 8.1.
Egyedül a G-sensorral kellett bajlódni mást mindent felismert és beállított hiba mentsen. A hibamentes elforgatáshoz ezt töltsd le és telepítsd. A telepítést követően lehet, hogy engedélyezni kell az eszközkezelőben. Ezt követően elsőre fejjel lefelé állította be a képet. Ekkor az Intel grafikus vezérlőpultban is és a Vezérlőpult/Képernyő/Képernyőfelbontás-nál is elforgatás 0 fokra átállítottam. Innentől hiba nélkül működik a tabom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- VR topik
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs