- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Alapból 45-50% Memória van használva nálam úgy hogy 4-5 program fut a hátérben aktívan és nem nyitok meg semmit. Amúgy amíg a Chrome-al el nem kezdtem kísérletezni addig sosem kaptam RAM-os üzenetet, csak a HL2 max grafikára állításánál.
(#674) gb4400:
Nem hiszem. Mindent úgy használok mint asztali gép esetében és eddig nem volt gond a RAM-al. Csak valahogy a Chrome hülyén kezeli. Most megnéztem és a csillió Chrome.exe összesen 525Mb-ot eszik meg ha 9 lap van megnyitva. A Firefox 11 lap esetében 310-et.
Azt is hozzá venném hogy ha a Chrome-ot bezárom még mindig van 5db chrome.exe a futó folyamatok között amik 150mb-ot megesznek.szerk.: Amúgy tényleg nem tudom miért pont 2Gb-ot raktak bele. 3Gb lenne a minimum 2014-ben. Az minden esetre tuti hogy a következő tabletem 2+Gb RAM-al lesz szerelve, biztos ami biztos. Mondjuk a HW körítés úgy is korlátozza hogy mit tudsz-nem tudsz futtatni rajta. Nekem is elég a 2Gb a mindennapos használat mellett, ha nem Chrome-al böngészek.
Most beálíltottam 4GB-ot a lapozófájlnak, megnézem így mennyire fogy el a fizikai RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest