- Házimozi belépő szinten
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trialbiker
tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Én leginkább dokkolva használom itthon mit egy laptopot ha pedig utazok akkor azon nézek filmet ilyenkor általában tabletként használom mert amíg utazok addig bőven elég az a 4-5 film ami a belső memóriában van ha meg kell a többi is akkor előkeresem a dokkoló részét az 500GB os merevlemezzel (keveset használom mert nagyon tudja meríteni) Hdmi kábelt mindenhova viszem, hiszen a touchpados bluetooth billentyűzetemmel nagy-képernyőn is szoktam használni és így is ezzel a sok cuccal kevesebb mint egy kiló+ a dokkoló, számomra ez jobban megérte a cipelés miatt mint egy laptop. Meg tanulóként szeretem használni a onenote ot és ott jó ujjal rajzolgatni kijelölni.
Acer Switch 10
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Autós topik
- Parfüm topik
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Elektromos autók - motorok
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest