Hirdetés
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
premete
üzenetére
Köszi, hogy áthoztad a kioktatós stílust a Dell notebook topikból, ez itt nagyon hiányzott!

Az XPS 11 meg azzal a billentyűzettel nem tudom, hogy kvalifikál-e a "komolyabb" címre. Lehet a háza jobb anyagokból van, de ha ez a mérvadó, akkor cseréld olyanra a 3 géped...
Egyébként sosem altatom a gépem, meg egyébként sem a Windows folytatásáról volt szó, hanem kikapcsolt állapotból történő rendszerindulásról.
A TF103-at meg nem értettem, miért írtad, hogy szimpatikus, azért tettem rá megjegyzést. Az egy teljesen más eszköz, mint ezek a wintabok... ja, meg árkategóriában sem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 11 M2 Wifi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest