Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pp88
tag
válasz
premete
üzenetére
Elsősorban Office alkalmazásokra használnám. Szeretnék vele prezentációkat készíteni. Ezért lenne fontos a billentyűzet. Emellett emailek írására. Web böngészés, YouTube a gyerekeknek. Kb ennyi. Semmi extra dolog. Nem játszom rajta. Ha a háttér tár nagyobb az jó lenne. A felhő alapú dolog ugyebár csak akkor játszik ha van wifi.

Google Drive és Microsoft felhőbe vannak mentve a dolgaim. Eddig egy Asus Transformers tabom volt android 4.2 vel. Borzasztó volt.
Lumia 625 telefonom van. Tetszik a rendszer várom a 10-et. És ezért kellene windowsos tab billentyűzettel.
A két év garancia az sokkal jobban hangzik. Fontos lenne a normális billentyűzet. Ha aksis volna az lenne a legjobb. 100 ezer Forint a határ kb. Lehetőleg ne Kínából kelljen megrendelni, mert nem nagyon tudom honnan melyik weblapról érdemes. Meg a garancia érvényesítése sem egyszerű. Tetszik a Surface is csak az Rt miatt nem jó. Bár tudom hogy nekem bőven elég lenne. De árban nem egy kategória gondolom. Lehetőleg halk legyen mert néha az alvó gyerekem mellet dolgoznék rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs