Hirdetés
- E-book olvasók
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
tablet vásárlás előtt állok, és megfordult a fejemben, hogy windowsos tabletet veszek. (vagy ha árban találok olyat, ami belefér, amit kétlek, akkor dual boot-osat)
szóval milyen tabletet vegyek?
Szeretem a sok ramot, tehát minimum 2gb legyen, de ha 4 az még jobb.a fő kérdés a proci, ezek az atomok mennyire veszik fel a versenyt az i3-as verziókkal?
nem ragaszkodom hozzá, hogy új legyen, de lehetőleg garis legyen.és lehetőleg billentyűzet/touchpad dokkolós
ma valami ilyesmi asust láttam a mm-ban, és ez a kombó eléggé bejött.néztem a nemrég linkelt teclastos videot, és látom, hogy vagy billentyűzet van, vagy az asztalon lehet kattintani az ikonokra. ez minden win-es tableten ilyen, vagy a teclast nyúlt hozzá?
és mire érdemes még figyelni vásárlás előtt? amire mint új win tablet user előre nem is gondolnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Villanyszerelés
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest