- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
tablet vásárlás előtt állok, és megfordult a fejemben, hogy windowsos tabletet veszek. (vagy ha árban találok olyat, ami belefér, amit kétlek, akkor dual boot-osat)
szóval milyen tabletet vegyek?
Szeretem a sok ramot, tehát minimum 2gb legyen, de ha 4 az még jobb.a fő kérdés a proci, ezek az atomok mennyire veszik fel a versenyt az i3-as verziókkal?
nem ragaszkodom hozzá, hogy új legyen, de lehetőleg garis legyen.és lehetőleg billentyűzet/touchpad dokkolós
ma valami ilyesmi asust láttam a mm-ban, és ez a kombó eléggé bejött.néztem a nemrég linkelt teclastos videot, és látom, hogy vagy billentyűzet van, vagy az asztalon lehet kattintani az ikonokra. ez minden win-es tableten ilyen, vagy a teclast nyúlt hozzá?
és mire érdemes még figyelni vásárlás előtt? amire mint új win tablet user előre nem is gondolnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest