Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Megtapicskoltam az Acer Switch 10-et. Műanyag persze, billgombok gagyik, a touchpad azt hittem rosszabb, de vállalható (gombja nincsen, a padet kell nyomni) - legalább nem csattog annyira mint a T100. Ami bejön hogy nekem a tablet részt kézbe fogva nem érződött annyira a T100-nál általam érzett műanyagfíling. Persze az, de nekem nem tűnt annyira zavarónak és visszataszítónak. Jó hogy olyan szögbe állítod amibe akarod, persze ha túl nagy a szög, eldől ez is, de gondolom ez nem meglepő, legalább nincs nagyobb vasdarab a billben. Srác szerint jön hamarosan a 64 + 500 gigás verza, árat nem tudott még.
109-ért a 64 gigás változatot lehet asszony bevállalja. Még gondolkodik, mert a gombokkal ő sem nagyon van kibékülve (gagyibb mint egy Aspire netbook). Lehet marad a klasszikus netbook irány, remélem gyorsan eldönti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest