Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- iPad topik
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem is fogok 100 ezer alatt ajánlani, ha üzleti célra keres valaki tabletet.
Nem az ár vagy az urizálás miatt, hanem amiatt, mert nem arra való, és nem erre keresett megoldást az első postjában. Ha valaki crossroadozni keres járművet 3 millióért, annak se fogok ajánlani egy Opel Astrát csak azért, mert annak az alapára 3 millió alatt van.
Itt van a Huawei modemes történet, hogy hova vezethet, ha bátran beajánlunk valamit. Az is úgy indult, hogy valaki keresett telefonálásra is alkalmas windowsos tabletet. Ami nincs. De elég volt megemlíteni, hogy rá lehet hackelni, és máris akadt bátor ember, aki nekiállt.
Én ettől távol akarom magam tartani. Tegye ha jól esik, de tudja, hogy az hackelés. Ugyanígy, megveheti a MiiX-et is a cégbe, de azért tudja, hogy az consumer cucc. Te nem írtad oda amikor ajánlottad, ezért én megemlítettem. 
(Egyébként magán használatra én sem vennék Thinkpad-et. Nem azért, mert ne tudnám megvenni, hanem mert nincs rá szükségem. MiiX 10-et vettem itthonra, pont azért, mert itthonra az tökéletes. És ha valaki privát használatra keres tabletet, annak ajánlom is. Annak meg a Thinkpadet nem ajánlom, mert az esetek többségében feleslegesnek tartom kiadni rá a plusz pénzt. Ettől még aki akar vegyen, de ha tanácsot kér, az én tanácsom ez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Star Citizen
- Suzuki topik
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az ár vagy az urizálás miatt, hanem amiatt, mert nem arra való, és nem erre keresett megoldást az első postjában. Ha valaki crossroadozni keres járművet 3 millióért, annak se fogok ajánlani egy Opel Astrát csak azért, mert annak az alapára 3 millió alatt van.