Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Én 155-ért vettem aliexperesszen, még mindig annyi. Ugyanazokat a programokat tehet rá, mint egy rendes pc esetében. Lassulni nem fog, mert ha el is fogyna a ram, akkor a page file-t használja, ami ugye megfelelően gyors ahhoz, hogy ne akadozzon. Ráadásul 4 szálon működik az alkalmazások kezelése, ezért szépen el lehet osztani a terhelést. Pl egy egy full hd video nézése esetén csupán pár % a cpu terheltsége.
Általában alapból van recovery partíció rajta, tehát vissza tudod álltani a windowst alapra, illetve usb-n keresztül tudsz windows telepíteni, mint egy rendes pc esetén is. Viszont nem nagyon kell ezeket újratelepítgetni (szerencsére). Egy 32 gigás micro sd ajánlott hozzá az adatok tárolására, bár nálam így is van 13 gb szabad hely (miután jól belaktam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest