- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Kösz az infót mégesgyszer és. Annyit mondanék el tanulságként hogy:
1. A letöltés ne a rendszerpartíción legyen. Na ezt megfogadom
2. A scandisk által visszaállított file nem ugyanaz mint ami elvész. Valamit beleír mert az avipreview-val az eredetibe bele lehet nézni de a scandiskes fájlra azt írja ki hogy nem avi.
ÚGYHOGY aki tudja hogy hogy kell a scandisk fájljait a *.chk-kat visszaállítani annak nagyon megköszönném.
3. a filmek szerencsére elindultak újra. Remélem lejönnek mostmár zökkenőmentesen. -
Cefa
senior tag
Nagyon köszönök mindent egyelőre sikertelenül próbálkozok de akkoris ténleg köszi
-
törölt tag
Szia!
Letesztelgettem a problémádat, és némi megfigyelést tettem, de nem szeretnék benned hiú reményt kelteni :( Leírom azért, hogy mire jutottam, hátha használ.
Törölni vagy file-t átnevezni a MyDownloads könyvtáradon belül csak akkor tudsz, ha az imesh nem fut.
Ha az imesh MyDownloads könyvtárából kitörölsz egy file-t (legyen a neve mondjuk download103694420027713019.dat), akkor az az imesh következő indulásakor ugye a download listáról eltűnt. Viszont ha a törölt elemek közül ezt a file-t bármilyen más néven helyreállítom (pl. azt csináltam, hogy szándékosan nem a helyreállítást választottam, hanem kivágás, és akkor egy üres könyvtárba beillesztettem, majd át is neveztem, nem hagytam meg az eredeti nevét. Ezt az átnevezett file-t helyeztem vissza azután a MyDownloads könyvtárba.), akkor mikor ezután elindul az imesh, akkor a listából előbb eltűnt file visszakerült a letöltendők listájára. Viszont ha közveltenül az imesh-ből kiadom a Cancel parancsot, akkor a file-hoz tartozó .dat úgy ahogy van, eltűnik.
Ezután rászabadítottam egy adatvisszaállító progit is a partícióra, az azonban nem talált semmi erre vonatkozó, visszaállítható file-t... Nem baj, azért próbálkozz meg ezzel a lehetőséggel is.
A .chk file-okkal kapcsolatban pedig szerintem próbáld meg, hogy átnevezed egyszerűen (mondjuk pl. az egyik neve az, hogy file0001.chk), tehát a file0001.chk-t nevezd át download.dat-tá (ha gondolod legyen hasonlatos a neve a többi, már ott lévő .dat-tal, de mondom, nem feltétlen szükséges. Én pl. azt a nevet adtam neki, hogy downloadfontos.dat, és simán visszakerült a listába a teszt-mpg), majd másold be a MyDownloads könyvtáradba, végül indítsd az imesh-t.
Remélem, azért sikerrel jársz. Ha nem, akkor se keseredjél el. Ilyen hirtelen gépleállások ellen egyébként nagyon jó dolog az imesh-sel kapcsolatban, ha a MyDownloads könyvtárad nem a rendszerpartíciódon van. Ha már egyszer ilyen könnyen sérülős kis progi ez :( Ha semmi nem használ, hát fuss neki még egyszer a filmek letöltésének... nagyon sajnálom, de csak ez a lehetőség maradt :( -
Cefa
senior tag
Óriási segítségre lenne szükségem
Windows XP-m van
Használtam az imesht amikor kifagyott a gépem
ezután már úgy indult hogy vagy 5-6 félig lejött filmem már nem volt a listában. Nagyon szomorú lettem mert jött már vagy 3 napja.
Miután lefuttattam a scandisket talált 3-4 film méretű filet amit gondolom az imesh használt. Kitette őket a found könyvtárba File***.chk fajlokba. Kérdés
Ezeket a scandisk fájlokat hogy tudom visszacsinálni úgy hogy eredeti állapotban legyenek mert úgy talán tudná folytatni a letöltő ott a letöltést ahol kifagyott a gép és nem kellene előről kezdenem. Nagyon megklöszönném a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest