Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
a 80gigás vinyóm már mükszik,most az lenne a gond hogy ma vettem egy 160-gigás vinyót és mikor megjött kikapcsoltam a gépet és bedugtam és mikor bekapcsoltam a gépet akkor
nem indult el hanem csak a felső sarokba viloogot egy fehér vonal,fekete képpel,és vártam vagy fél órát és semmi.Akkor kihúztam és akor elindult,be is lépett és akkor így bekapcsolva dugtam be és akkor meg ujraindult és megint csak pityogott
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest