Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
a 80gigás vinyóm már mükszik,most az lenne a gond hogy ma vettem egy 160-gigás vinyót és mikor megjött kikapcsoltam a gépet és bedugtam és mikor bekapcsoltam a gépet akkor
nem indult el hanem csak a felső sarokba viloogot egy fehér vonal,fekete képpel,és vártam vagy fél órát és semmi.Akkor kihúztam és akor elindult,be is lépett és akkor így bekapcsolva dugtam be és akkor meg ujraindult és megint csak pityogott -
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
ujj fejlemény a gépem magától letörölt mindet a vinyóról.viszalehet hozni,azért lenne naghyon fontzos mert 80-gigás a vinyó és 60-giga volt rajta elfglalalva és mire mindent megint megcsinálok
.
HELP ME -
[pod]Diablo
őstag
én azt szeretném kérdezni hogy akkor mit csináljak hogyha beszart a vinyóm vagyis azt írja ki hogy futassam a chkdsk-t és mikor elindítom és lefutatom semmi ugyanazt írja ki,és ami azon a vinyón volt abból semmit nemtudok elindítani. HELP ME
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest