Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Ahogy kutakodtam a neten és belebotlottam a bcupdate2.exe-be, akkor nekem is eszembe jutott (az SP2-ben is él még ez a probléma?), csak az a furcsa, hogy pénteken volt defragolva ez a partíció, és a főkönyvtárban mindig kevesebb, mint 10 file volt/van. Újra lesz téve a Windows teljesen este, csak az a 2 bináris file zavar a főkönyvtárban (a BOOTEX.LOG mióta bináris?). Amúgy Bootvis/Optimize System utáni újraindítás után jött elő a dolog, előtte volt vagy 50 normális újraindítás (tűzfal- és antiviruscsere, Norton ment le, nem egykönnyen adja meg magát). Tudom, hogy a Bootvis nem erre való elsősorban, és nem is ''hivatalos'' program, nem lehet, hogy ez okozott gondot?
Pusztán az okokra vagyok kíváncsi, mert most épp nincs a vinyón nélkülözhetetlen dolog, de nem szeretnék ebbe belefutni mégegyszer.
[mod]: Apropó, az ''offline defrag'' a Te szótáradban a ''átteszem másik gépbe a vinyót, egy másik Windows indít, és onnan Defrag''-ot jelent?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest