- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Serviio
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Ahogy kutakodtam a neten és belebotlottam a bcupdate2.exe-be, akkor nekem is eszembe jutott (az SP2-ben is él még ez a probléma?), csak az a furcsa, hogy pénteken volt defragolva ez a partíció, és a főkönyvtárban mindig kevesebb, mint 10 file volt/van. Újra lesz téve a Windows teljesen este, csak az a 2 bináris file zavar a főkönyvtárban (a BOOTEX.LOG mióta bináris?). Amúgy Bootvis/Optimize System utáni újraindítás után jött elő a dolog, előtte volt vagy 50 normális újraindítás (tűzfal- és antiviruscsere, Norton ment le, nem egykönnyen adja meg magát). Tudom, hogy a Bootvis nem erre való elsősorban, és nem is ''hivatalos'' program, nem lehet, hogy ez okozott gondot?
Pusztán az okokra vagyok kíváncsi, mert most épp nincs a vinyón nélkülözhetetlen dolog, de nem szeretnék ebbe belefutni mégegyszer.
[mod]: Apropó, az ''offline defrag'' a Te szótáradban a ''átteszem másik gépbe a vinyót, egy másik Windows indít, és onnan Defrag''-ot jelent?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motoros topic
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Revolut
- Elektromos cigaretta 🔞
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Milyen okostelefont vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest