Hirdetés
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A simplicity driverei problémásak voltak, ki letttek iktatva. Az új (áprilisi) kiadásban (reborn) már nem kerültek bele, csak a Sata2-höz kellő driverek.
Klambi: Nálam most mindkettő fentvan, hasítanak szépen. Gondom velük még sosem volt, kivéve a legelső kiadás driverei miatti fagyásokat, de azokat kiszedtem a DVD-ről, aztán utánna már azzal sem volt baj.
Itt meg neten sokan szabadkoznak, hogy ezek sarlatán windózok, össze vannak hányva, instabilok, stb... Mivel magamis foglalkoztam a dologgal, már látom mekkora meló egy ilyet összedobni. Aztán mióta átszerkesztettem a DVD-t, autómatikussan felteszi a nekem kellő progikat. Berakom DVD-t, kiválasztom a meghajtót, elindúl a telepítés, és kb. 30-40 perc múlva készen van magától minden, nem kell 2 percenként állítgatni időzónát, meg ilyen baromságokat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest