Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
gabo7600
csendes tag
Szerintem a Windows xp Blade edition egy akkora kalap szar hogy ilyet nem is mertem volna terjeszteni!
Az asztali ikonok DOS ikonná változnak,minden ami kell le van tíltva, vgay ki van kapcsolva. Szerintem az ilyen kalózWindowsok közül A winXp Reborn az ami aránylag tűrhető. De én maradok a jól megszokott sima xp_sp2-nél. Száz szónak is egy a vége: Aki a Blade editiont telepíti az a gépét a koporsóba fekteti. Ez egy nagyon-nagy rakás fos!!!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az asztali ikonok DOS ikonná változnak,minden ami kell le van tíltva, vgay ki van kapcsolva. Szerintem az ilyen kalózWindowsok közül A winXp Reborn az ami aránylag tűrhető. De én maradok a jól megszokott sima xp_sp2-nél. Száz szónak is egy a vége: Aki a Blade editiont telepíti az a gépét a koporsóba fekteti. Ez egy nagyon-nagy rakás fos!!!!!!!!