Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Új funkció a Gmailben: részegen ne írj levelet! - lehet hogy a fórumon is be kéne vezetni?
MOD: OFF
-
-
Core2duo6600
veterán
Fárad a cucc, ahogy mondod, nekem akkor kellett megemelnem, mikor beletettem a 8800 gtx et.
És hát semmi sem teljhesen tökéletes.
(#24031) lúzer
Mert segít a rendszer a usernek, hogy mit tett fel utoljára.(#24043) hfrankee
Finamhangol, ha friss az install, akkor majhd abbamarad,
ha 1 napig magára hagyod, akkor hamar megcsinálja az indexelést.(#24045) Beowulf_78
A lapod gyártójűnak webhelyén, intel chipsetes lapok esetében az intel oldalánInstal közben van olyan, hogy install driver.
Arra rányomsz, és értelemszerüen.
Nem kell F6 mint anno xp ben. -
-
-
-
-
Először is, meg kéne nézni az Eszközkezelőben, hogy minen renben van e. Aztán az Esemény naplót is meg kéne nézni, hogy ott ír e ki valamit. Harmadszor, nyisd meg a feladatkezelőt, és afigyeld, amikor előjön a hiba, minek nő meg a memória ill. processzor használata. Ja és kapcsold be a kernelidők mutatását. Ha tartósan magasan van, akkor driver gond!
Egyébként, most a tippem a hangkártyádra mutat!
-
-
-
-
Morden24
nagyúr
Elhiszem, hogy betonstabil a tuning, de mégis érdemes lenne levenni alapra, és megnézni, úgy csinálja-e.
Egyébként nem tudod, mikor kezdte el ezt csinálni? Mert feltételezem nem így volt alapban... amúgy az, hogy újratetted a Win-t, és még utána is szar, valószínűleg azt jelenti, hogy tuning/driver/hardver.
(Esetleg lehet valami háttérben futó alkalmazás, ami nagyhirtelen felzabálja a memóriát a rendszerben... megnézhetnéd task managerben, hogy mit ír cpu/memória/HDD-használatra, maikor így berohad a rendszer)
-
Nunder
őstag
Szeva! Bocsi hogy kicsit későn szólok de csak most találtam a problémára megoldást! Én is régóta küzdöttem vele és nem ment de ma végre rájöttem! Nem elég csak rendszergazdaként futtatni meg a mappát tulajdonba venni hanem a filet is át kell nevezni amit a topik elején(COD4) írnak hiába van Vistád és akkor mennie kell! remélem elolvasod mert én is örültem amikor végre elindult simán 3sec alatt a cod2 és 4 multija ugyanezen módszerrel!!!
-
Nunder
őstag
nekem is dettó ugyanez a problémám csak nekem még rosszabb! ugyani nekem nemcsak hogy nem indítja el hanem még meg is fagyasztja a gépet úgy hogy abszolót nem reagál semmire! szintén mindkét COD csinálja! írtam már én is mindenhova nem csak a PH! ra és sehol semmi! ugyanazt ismételgetik mindenhol persze ez nem az ő hibájuk! sajnos ez van! a link alapján talán még a hangkari frissítés marad. ha az se akko felejtős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- AM 4 Lapok
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest