Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
(#30829) Syde
Lehet átvertek a boltban és a kódot máshova is árulták, vagy hibáztak az MS nél
És 2 csomagban is ugyanaz a kód van, ez a valószínű...(#30830) DjPremier
Ne kapcsold ki, pár nap, ill. óra után lenyugszik, a defender és a superprefetch is hasznos.
Az indexelőt kilöheted, de az a legkevésbé tekerő, mert alapban csak a startmenut, és a dokumentumaidat indexeli.(#30836) Furky
3 szor lehet.
De telon akárhányszor.
Ismerek olyat ki előszeretettel vágja galyra a gépét, akár heti több rendszerességgel...
Már legalább nem engem cseszeget, megtanulta újratenni, de nem vacakol a telos aktiválással, mert már hülyének nézték, hozzáteszem talán jogosan -
{Zodiac}
senior tag
nálam xp alatt volt ilyen és egy codec okozta, csak már nem emlékszem melyik, amíg nem használta a lejátszó, addig nem volt gond, de ahogy lejátszott egy olyan filmet teljes képernyőn, akkor már nem állt vissza a teljes fényerő. codec le és máris rendbejött... nemtom, hogy nálad ez segítene, csak egy tipp.
-
sztikac
őstag
1.) Adminként indíts egy parancssort majd: powercfg -h off
3.) működik az. Nekem 3-4 óra alatt végzett egy 250-es partícióval. De a legjobb berakni ütemezőbe és akkor folyamatosan karban van tartva az adott partíció.
4.) nem az aktiválások száma van korlátozva. Az OEM Vista az alaplaphoz van kötve. -
zso73
veterán
Nekem is ezt csinálta. A legkülönfélébb helyeken dobott ki. Vagy a kulcsnál,vagy máshol.
Akkor szerinted is járna a legális OS mellé egy 64 bites verzió? Nekem egészan furcsa dolgot mondtak az ügyfélszolgálaton. "El kellene adni, és venni egy Home pr. 64 -bitet. Mert nem gazdaságos a váltás."
Akkor ez mi volt? Kis hazugság, hogy vegyem meg újra? -
Motaba78
addikt
a megrendeléstől számítva kb. 4-5 nap volt a kézhelvételhez,
ugy is megtudod oldani mert nekem sem küldtek új telepítő kódot hanem az eredeti telepítőkód jo a 64 biteshez is, mert ugye csak a lemezt rendelted új licenc nem jár +ba hozzá.
Ha meg csak "szerzel" valahonnan 64 bites lemezt és azt regisztrálod a kulcsoddal az mitől lenne legális ? nem lesz arról számlád. Ezért nem ajánlom ezt a megoldástÉs mint tudjuk számlával kell igazolni ez eredetiséget, mert eredeti lemezt lehet "szerezni", de attól még , hogy a lemez eredeti jogilag nem az, mert nem tudod az eredetét igazolni.
Ha már megvan eredetibe a sima akkor 9,95 euro + Áfát már nem kell sajnálni egy jogtiszta oprendszerért. (9,95*1,2=11,94*260=3104 Ft)ebben már a futárköltség is benne van, nekem a UPS hozta ki. és mikor rendeled, az Írországi microsofttól kapod a számlát.
ÉS nagyon jól nézki ha mindkét lemezed megvan eredetibe.
-
Motaba78
addikt
"Egyébként nem kell mindkettőt megvenni, dobozosban benne van mindkét lemez, OEM-nél pedig egy kártya visszaküldése után nem sokkal postázzák a 64 bites telepítőlemezt."
ezt annyival tudnám kiegésziteni, hogy a dobozos ultimate-re vonatkozik csak a fenti állitás(32és 64 bit egy dobozban)
nekem dobozos home premium van abban csak 32bites van, és úgy rendeltem meg a microsofton keresztül a x64 home premium magyar változatot (kemény 9,95 euroért
)
(ha magyar a 32bites változatod akkor csak magyar 64 bitest tudsz rendelni, illetve forditva angol-angol)igy már válogathatok hmm ilyen sem volt még, a bőség zavara
-
Thrawn
félisten
Az otthoni felhasználásra szánt Windows verziók által kezelt maximális memóriaméret az alábbiak szerint alakul:
- Windows XP Home: 4GB
- Windows XP Professional: 4GB
- Windows XP X64 Edition: 128GB
- Windows Vista Home Basic: 4GB
- Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
- Windows Vista Home Premium: 4GB
- Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
- Windows Vista Ultimate: 4GB
- Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GBForrás: Link
szerk: Külön kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest