Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektroncsöves Hi-Fi
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Urak,keruljuk a szemelyeskedest. Ha folytatjatok, kervenyezem a modker topikban hogy gyomlaljak ki a flamegyanus hszeket. A tobbiek neveben is koszonom!
-
Edween
őstag
Ne személyeskedjünk, nem helyes magatartás.
-
marcee
addikt
Windows Vistá-ban a Windows Fotótár-ban inaktívak a képek forgatására szolgáló ikonok, a képek nem írásvédettek, mi lehet a probléma?
-
Henryk
aktív tag
válasz
Barthezz2 #19775 üzenetére
Én pl a CfosSpeed nevű progit használom, ami tud olyat hogy kiir mindent részletesen a consol ablakban, hogy mi mennyit, hova stb. Ha még nincs fent javaslom legalább a próbaverziót felte3nni, hogy megnézd mi eszi a netet, de hasznos progi ez másra is. nálam nem mindegyik verzió ment rendesen, de a v4.20.1389 es az tuti jó 64es vistára.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Core2duo6600 #19789 üzenetére
Már, megvan de azért THX....
-
Core2duo6600
veterán
válasz
B-L-A-C-K #19731 üzenetére
Beállítod ugy ahogy a köv képen a pipát neked ezesetben ki kell venni.
Majd utána beállítod, hogy milyen kinézetet akarsz akkor mind olyan lesz.(#19746) Sziszifeca
Lenyekkented az egész particiót.(#19760) Narancs
Talán úgy, hogy tényleg felteszed.(#19763) bme
Egy próbát megér, ha valami akkor a cpu lesz kevés.(#19775) Barthezz2
Ha nem használod huzd ki a gépbőn ennyi.
Jobb 5letem nincs.
Akkor tutira nem tudja senki sem használni.(#19783) [KGR]
Ha routert használsz akkor a utorrentben a max kapcsolatok számát vedd visszább
Én avastot használok, nem emiatt egyéb okokkból lett elegem a nodból. -
-
Mindenkinek!
Nem szeretném tovább ecsetelni a vistás gondomat, mert elég volt belőle nekem is és gondolom Nektek is.
Marad az xp.
Mindenki segítségét köszönöm szépen, rajtatok nem múlott!
-
[KGR]
tag
Sziasztok! Ki segitségre lenne szükségem. Utorrentet használok (természetesen csak természetfilmeket töltök le vele.
) Inditás után szépen elkezd le és feltölteni ahogy kell aktív módban, majd körülbelül 5-6 perc után leáll a forgalom úgy, hogy még a böngészőben se jön be egy oldal se. skype, msn ledob.. 0 forgalom. utorrentből kilpés után körülbelül 2-3 perc után jön helyre a forgalom. Jogtiszta Vistat használok. Fél évig tökéletesen működött.. Beépitett tűzfalat használok.. Nem csak az internetet lövi le, hanem a hálózati forgalmat is... Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Előre is köszi a segitséget.
-
Morden24
nagyúr
Kérdés: leírod a problémádat is, és kérsz rá megoldást, vagy csak beírsz egy fikázást? Utóbbinak azon kívül, hogy 1-el több kommented lett, nem sok értelme van
Mellesleg ha egy kicsit logikusan átgondolod: ha másnak legalábbis nagyjából jól megy (jelentés: nem lesz tőle 3x gyorsabb a régi masinája, hanem normálisan fut a program), neked meg minden apró szarral nyűgöd és gondod van, akkor sajnos kénytelen leszel elismerni, hogy ott ha nem júzer error, akkor hardverhiba, vagy legalábbis valami brutális félrekavarás van. Mert képzeld, egyébként ilyen nincsenMellesleg Millennium, ami pl. szerintem egy tök jó rendszer volt
-
csimav
őstag
Csá ! Hallod fogdmár be a pofádat,hogy a vista így szar meg úgy szar! Ha vmi nem tetszik akkor mi a fasznak teszed föl? Hát nemhiszem hogy millenium szintjén van a vista..,de lehet hogy bill bácsi egy átnevezett milleniumot ad el nekünk vistaként.
itt a forumban mindenki segített neked úgyis,hogy szutyok warezer vistád van... meg nemtom hogy mikor volt ennyire szép és egyszerű a millenium kezelefelülete
és a milleniumban is volt dx10? jó tudni..
Szerintem tedd fel a 95 öt vagy a 98 at. Az ilyen lámáknak való mint amilyen te vagy.
-
Van arra valami mód(program vagy másegyéb) hogy ki tudjam szűrni mikor mi használja a netet? Ugyanis akkor is van adatforgalom, ha épp nem megy semmi(látszólag) ami azért bajos petyet mert korlátos voda netem van. virusírtó, frissítések, ilyesmik kilőve, de valami mégis....
hogy tudnám azt kideríteni?
-
Henryk
aktív tag
Nekem is ugyanez a véleményem, de az XP-ről, mióta fentvan a Vista nem volt még olyan komoly probléma amiért újra kellett volna tenni, mindent meglehet oldani csak utána kell nézni.
Egyik haver feltette a Vistát, merthát nekem is azvan énmeg dicsértem, hogy milyen szép, meg jó, (ami nálam igaz is) aztán jött másnap hogy leszedte mert szar volt, nemvolt hang, nem indultak el a progik, nemtudott rendesen netezni, nemtudott filmet nézni, meg kerreg, búg, kérdezget, lassú a gép, stb...
Aztán mikor jobban rákérdeztem mégis mit művelt azzal a szegény Vista-val hogy le kellett szedni, hát kiderült hogy az XP-s drivereket próbálta meg feltömködni, és mindenből a régi 32bitest erőltette, mer neki azvolt és lusta volt utánanézni, hogy van-e esetleg újabb, meg kikapcsolgatni 1-2 felesleges opciót.
Aztán felrakattam vele még 1x, majd teledobáltam linkekkel, hogy honnan mit szedjen le, beállíttattam vele mindent és láss csodát működött neki, igaz nem olyan gyorsan mint elvárta, dehát ne várja már hogy majd csodát tesz egy 2 éves géppel. -
Hát emberek, nagy szar ez a vista. Kb a millenium szintjén van, talán még annál is rosszabb. De tudom, user error, meg gép error, meg driver error, a vista csak jó lehet.
-
Baszker, mondom feltelepítem az sp1-et rá, erre kiírja, hogy legalább 1 óra.
Mit telepít ez, a NASA űrprogramot?
-
-
rétisün
veterán
válasz
Narancs #19762 üzenetére
nálam vista alatt az 1.66-os patch-el hol elindult a test drive, hol nem, de inkább hol nem.azóta is az 1.1-est(?) használom, az megy minden gond nélkül. ja, eredeti! mégse ment normálisan az 1.66....
Morden24: ha meg tudja(tudná) nézni xp alól a registry bejegyzéseket, akkor fel is tehetné xp alól a patch-et, nem?
-
bme
tag
Sziasztok!
Szerintetek erre a gépre nyugodtan felrakhatom a Vistát?
Gépem paraméterei
Fog rajta futni rendesen? -
Morden24
nagyúr
válasz
ThaGhostface #19759 üzenetére
32-es XP-re nem fogsz 64-es Vistát telepíteni, már ami az Upgrade-et érinti.
Ha nem bútol a dvd bios után sem, akkor gond van vele. Eredeti?
Narancs: Úgy, hogy felteszed rendesen a TDU-t. Illetve esetleg kinézed az XP-ből, hogy a progi milyen registry entry-ket csinál, és átmásolod, de ez szerintem viccnek is rossz.
Esetleg megpróbálhatod azt, hogy a telepítőt elindítva van-e "modify" lehetőség, és hátha valamit megváltoztatsz, akkor újraírja a hiányzó regeket. -
Narancs
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis help.
Test Drive Un. 1.66a patchet szeretném feltenni, de a játékot még annó az XP alól tettem fel. Vista alatt is fut gond nélkül, de a patch telepítő nem indul el, mert nem talál telepített játékot a gépen. Hogyan tudnám átverni a Vistát, hogy azt higgye feltettem rendesen a TDU-t? -
ThaGhostface
csendes tag
Én is egy 32-es Xp-re szeretnék 64-es Vistát telepíteni, de nem bootol be a DVD-ről, pedig a BIOS-ban be van állítva, hogy elsődlegesen onnan bootoljon.
Valakinek esetleg van vmi ötlete h mit csináljak?
Előre is kössz
-
Douwe
csendes tag
A vista sebességét nagy mértékben befolyásolja, hogy 5400 vagy 7200 f/perces merevlemezen fut?
-
Pipó
őstag
Április óta nem tudom megoldani azt a problémámat, hogy random módon írásvédett lesz az egyik partícióm 64 Business alatt. Néha másolás közben. Egy másik, kisebb probléma (bár ez annyira nem izgat), hogy a kuka mindig üreset mutat, akkor is, ha egy csomó mindent törlök és egyébként benne is van. Próbáltam már, hogy töröltem az ikont, utána alapértelmezettként újra létrehoztam, de nem javul meg. Ötletek?
-
csimav
őstag
Sziasztok! Megpróbáltam a Windows ból telepíteni a vistát,de ezt írja.
Mi a baj?
Üdv. -
RI/OS
addikt
Nem ismeri fel a pendrájvokat.
Hát ez LOL
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy a C meghajtómod Xp, a D meghajtómon Vista van, de a Vistát törölni szeretném. Az Xp alól hogy tudom törölni a fájlokat, ugyanis nem engedi, vagy kér nevet és jelszót rendszergazdaként, azt meg nem tom hol beállítani.
HELP!!
Köszönöm.
-
Edween
őstag
Ha meg nyitod a wmp-t, a szinkronizálás opciónál, egyéb beállítások menü, eszközöknél kiválasztod a pendriverot és annak tulajdonságát, ott van olyan, hogy szinkronizálás indítása az eszköz csatlakozásakor pipa?- ha van vedd ki.
Hirtelen ennyi, de nem biztos ,hogy ez a tuti. -
Sziasztok.
Segítségeteket kérném a következő Vista problémámhoz:
Ha bedugom a pendrive-om a gépbe (üresen akár), akkor auto elindul a wmplayer.exe. Nem látszik a lejátszó maga, csak a feladatkezelőn keresztül látható, hogy elindult. Nem is lenne ez nagy gond, de ha megy a wmplayer, nem férek hozzá a dvdrw meghajtóhoz (nem pörög fel, nem tudok lemezt írni).
Minden auto indítást letiltottam a winben, de üres pendrive-al is ugyanaz van. Média playert meg nem használam semmire, akár le is lehetne tiltani az egészet, ha lehet.Valami ötletete valakinek, hogy tudjak pendrive-ot használni "büntetlenül"?
Köszi, üdv: csigi -
válasz
Core2duo6600 #19708 üzenetére
Megtaláltam az alap lemezt, fel is toltam. Este ha hazaérek megy rá az sp1 (ms-től való).
Remélem most megy minden flottul.
-
Morden24
nagyúr
válasz
csimav #19737 üzenetére
Telepítheted Xp alól is, ahogy érzed. De csinálhatsz egy teljesen clean install-t formázással is.
Tippem: WinUpdate nem aktivál telepítés alatt/után. Chipset + VGA driverek felrak, utána WinUpdate. Leszed mindent, aztán eszközkezelőben megnéz, mihez kell még driver. Na valahogy így
-
csimav
őstag
Hali! 1. nek mit tegyek fel? Az updatevel leszedjem a sp 1 et és utána fel a hardverek.. vagy 1 nek a hardverek? És a vista telepítést kezdhetem az xp ből is?
vagy inditsam ujra és ugy jobb?
-
Morden24
nagyúr
válasz
csimav #19732 üzenetére
"HP Photosmart Full Feature Software and Drivers" ez szerintem teljesen jó lesz neked
A Mass storage azt jelenti, hogy a belső tárakat/kártyákat úgy jeleníti meg, mint egy sima kis vinyót, vagy pendrive-ot, tehát egy külön meghajtóként, és tökmindegy, hogy egy telefont nyomsz rá, vagy mp3 lejátszót, nem kell külön driver, és már tudsz is másolgatni fel/le.
Bővebb funkciókhoz persze támogatás kell. -
csimav
őstag
válasz
Morden24 #19730 üzenetére
Mass storage -> ezmi?
A fényképezőhöz itt találtam vmitsted jo ez?
-
Skyer
senior tag
. Muszály valamit beírnom mert lemaradok
-
Morden24
nagyúr
-
csimav
őstag
Hy! Pár kérdés:
1.Az igaz,hogy a pendrive okat nem ismeri fel a 64 es vista?
2.És a telefonokat usb-n keresztül felismeri?
3.MP3/mp4 lejátszót?
4.A Hp 635 ös fényképezőt?
5.És elmegy rajta a Samsung PC Studio 3?
6. Cod2,Hunting Unlimited 2008, H. U. 2009?
7. WinAvi?
-
harry
veterán
Akkor látogasd meg egy haverodat, akinek van. Ha nála megy, akkor nálad van vmi hw gond, ha ott sem, akkor a lemez.
Amúgy meg hogy érted, hogy semmi telepítőféleség nem jön be, előbb mondtad, hogy volt olyan opció, hogy install windows. Valami akkor csak van, csak ezt eddig nem írtad.
-
Syl
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #19719 üzenetére
Lehet Windows 3.1 van a gépen?
-
ádyz
addikt
válasz
Core2duo6600 #19719 üzenetére
Semmi telepítő-féleség nem jön be, ez a gond.
Pénteken próbáltam egy telepítést, és azóta leformáztam a vinyót. Ez lehet gond?
Xp-t sem tudok telepíteni, mert ha elindítom, kiirja hogy nincs elég virtuális izé vagy mi.
De az Xp cd-m rossz, ezért csak ugy indul el a setup, ha a i386\winnt parancsot beírom dos-ba. -
Core2duo6600
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy egy upgrade verzioval probálkozol, ezt nem lehet ures gépre telepíteni. . .
Mert a system 32 ben keresi a winloadot akkor bizony ez a helyzet.
Ugyanis a telepítő korongon nincsen ilyen file.EMS meg ilyeneket nekem nem írt ki sosem mikor vistat telepítettem.
-
ádyz
addikt
válasz
Morden24 #19716 üzenetére
Semmi csere nem volt.
Leírom mit csinál: Kiirja, hogy press any key for boot from dvd-rom, cd-rom, stb. Megynomom pl. az entert. Majd azt irja ki, hogy Windows is loading files... Tölt egy picit, és jön az, hogy Windows is can't boot vagy micsoda. Nyomjak entert. Megnyomom, majd bejön egy olyan "bootmenü", hogy Windows install [EMS Enabled], erre rányomok egy entert, és kiirja hogy nem tud bootloni, mert a windows\system32\winboot.exe nincs meg.
-
Morden24
nagyúr
Gondolom vinyó vagy ODD csere nem volt, mióta legutóbb telepítettél erről a lemezről...?
Próbáld ki másik gépben a telepítő dvd-t. De amúgy ki sem írja azt a "press any key for dvd doot" vagy mittudoménmit, amikor bejön a bootup? Vagy megnyomod, hogy bootoljon dvd-ről, és utána is a vinyós dolog indul el? Nem lehet, hogy krepált a vinyód, és amikor felmásolja a telepítőfile-okat, azzal van baja?
-
olloczky
senior tag
én szeretem a vistát..ajánlani tudom mindenkinek..de legyen legalább 1 GB RAM-od...de ha azt akarod, hogy ugyanúgy fusson, mint az xp vegyél 2 GB RAM-ot és vLite-tal alkosd meg.
amúgy a legjobbak benne, az, hogy gyorsabb az internet és a skin valami bámulatos
-
Core2duo6600
veterán
Én meg 6 évig használtam egy Thunderbird-öt.
A végén már igencsak elavult volt. Most is az lenne még, ha nem szállt volna el a cpu.(#19701) ádyz
akkor érdemes az optika vezetékeit checkolni.
Másik drive ill kölcsönkérni valahonnan egy másik korongot.
ha kderül, hogy hibás a korong az ms kicseréli. -
válasz
Morden24 #19700 üzenetére
Én is megvenném azt a pár játékot, ami tényleg faxa, de ez sokszor a demóból nem derül ki. A játékok 90%-át pár óra után uninstallálom. Képzeld el, ha megvenném 10 k-ért, majd egy óra után kuka.
A stalkert pl tuti meg fogom venni eredetiben.Egyébként én sem lapátolom a gépbe folyamatosan a lóvét. Ez előtt 3 évig egy P4-em volt és asszem az idő alatt csak ramot vettem bele.
Nem.
Egyébként gondolkodom rajt, hogy megkeresem azt a szűz vistát és megpróbálom az ms oldaláról frissíteni sp1-re meg amiket leszed fontosakat, hátha sikerül összehozni egy jó kis vistás rendszert.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok lenne egy láma kérdésem.
-Hol is lehet beállitani hogy minden ikonoknak azonos méretük legyen mindig minden mappában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest