Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Kérdés: leírod a problémádat is, és kérsz rá megoldást, vagy csak beírsz egy fikázást? Utóbbinak azon kívül, hogy 1-el több kommented lett, nem sok értelme van
Mellesleg ha egy kicsit logikusan átgondolod: ha másnak legalábbis nagyjából jól megy (jelentés: nem lesz tőle 3x gyorsabb a régi masinája, hanem normálisan fut a program), neked meg minden apró szarral nyűgöd és gondod van, akkor sajnos kénytelen leszel elismerni, hogy ott ha nem júzer error, akkor hardverhiba, vagy legalábbis valami brutális félrekavarás van. Mert képzeld, egyébként ilyen nincsenMellesleg Millennium, ami pl. szerintem egy tök jó rendszer volt
-
csimav
őstag
Csá ! Hallod fogdmár be a pofádat,hogy a vista így szar meg úgy szar! Ha vmi nem tetszik akkor mi a fasznak teszed föl? Hát nemhiszem hogy millenium szintjén van a vista..,de lehet hogy bill bácsi egy átnevezett milleniumot ad el nekünk vistaként.
itt a forumban mindenki segített neked úgyis,hogy szutyok warezer vistád van... meg nemtom hogy mikor volt ennyire szép és egyszerű a millenium kezelefelülete
és a milleniumban is volt dx10? jó tudni..
Szerintem tedd fel a 95 öt vagy a 98 at. Az ilyen lámáknak való mint amilyen te vagy.
-
Henryk
aktív tag
Nekem is ugyanez a véleményem, de az XP-ről, mióta fentvan a Vista nem volt még olyan komoly probléma amiért újra kellett volna tenni, mindent meglehet oldani csak utána kell nézni.
Egyik haver feltette a Vistát, merthát nekem is azvan énmeg dicsértem, hogy milyen szép, meg jó, (ami nálam igaz is) aztán jött másnap hogy leszedte mert szar volt, nemvolt hang, nem indultak el a progik, nemtudott rendesen netezni, nemtudott filmet nézni, meg kerreg, búg, kérdezget, lassú a gép, stb...
Aztán mikor jobban rákérdeztem mégis mit művelt azzal a szegény Vista-val hogy le kellett szedni, hát kiderült hogy az XP-s drivereket próbálta meg feltömködni, és mindenből a régi 32bitest erőltette, mer neki azvolt és lusta volt utánanézni, hogy van-e esetleg újabb, meg kikapcsolgatni 1-2 felesleges opciót.
Aztán felrakattam vele még 1x, majd teledobáltam linkekkel, hogy honnan mit szedjen le, beállíttattam vele mindent és láss csodát működött neki, igaz nem olyan gyorsan mint elvárta, dehát ne várja már hogy majd csodát tesz egy 2 éves géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest