- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Pilács #41772 üzenetére
sosem értettem, miért jó, ha a tűzfal szól, hogy egy "progi" ki akar menni a netre. szép is volna ha minden egyes kapcsolat felépítésénél visítana a tűzfal, 5 perc nyugalmam sem lenne, nemhogy munkát tudjak végezni.
a beépített tűzfal szól, ha valamilyen program befelé listening portot akar nyitni, tehát bejövő kapcsolatot épít fel, a kimenőket pedig automatikusan engedélyezi.
-
Pilács
senior tag
válasz
Pilács #41771 üzenetére
Hejjjj de gyors vagyok, megoldottam...
Tűzfal volt a ludas, de nem vágom miért? Windows7FirewallControlPlus -t tettem fel, ami csak a nethez való hozzáférést konfigurálja. Ok, leszedtem, COMODO-val ugyan ez volt a baj, viszont valahogyan szeretném azt szabályozni, hogy a programok hogyan férjenek/ne férjenek a nethez, szóljon nekem, ha új progi akar menni a netre. Ti mit használtok erre a célra? Nekem semmi más nem kell...
-
creed30
aktív tag
válasz
Pilács #41706 üzenetére
Először is megjegyzem,hogy köszönöm hogy vetted te is a fáradtságot és segítőszándékkal beírtál.
Ami viszont számomra meglepő hogy többen adtak már tanácsot a microsoft update után keletkező tartalék fájlok hollétéről(hetesnél),de senki sem tudta hogy PONTOSAN ezek hol találhatóak.Nálam nem az installer mappában az biztos.
Továbbra is kérem(ha már ennyiszer rákérdeztem)ha valaki tényleg biztosan és konkrétan tudja,az írja meg.Nem létezik hogy egy ilyen fórumon pont erre a kérdésre nem lehet igazán jó választ kapni.
-
Edween
őstag
válasz
Pilács #35261 üzenetére
Ha jól tévedek ide kell magatokat el navigálni.
Control Panel \ All Control Panel Items \ Personalization \ Window Color and Appearance \ Advanced appearance setting és itt az Item legördülő menü alatt meg kell keresni az adott panelhez tatozó színt, innen tiétek a pálya.
-
-
Pilács
senior tag
válasz
Pilács #34942 üzenetére
Ja és az is gyakran előfordul, hogy az IE inditáskor rinyál, hogy legutolsó munkamenet helyreállítása vagy ugrás a kezdőlapra legyen
na meg a feladatkezelőben pl fut 3 IE, holott egy sem megy. Nem vírus meg ilyenek, ezt nekem még XP alatt is csinálta, majd jött egy frissítés IE-hez és helyrebillent.
< CyberBob >: még annyi, hogy fagyás után újra indításkor a NOD beszól, hogy egy szolgáltatást nem tud indítani... majd még 1 reszet, és mégis eltudta indítani. (sajna nem emlékszem pontosan mi miatt szólt.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Pilács #34606 üzenetére
Egy a lényeg, hogy szerintem még eléggé az elején járunk, csiszolni kell még kicsit a Microsoft-nak ezt a termékét is.
Ha a driverekkel van probléma (ami ugye egyáltalán nem biztos), akkor annak nem sok köze van az MS-hez.
És nem a hozzáértésedet minősítettem, hanem a hozzáállásodat nem tudom mire vélni. Ha valami történetesen szar teszem azt nálad, az még közel sem jelenti azt, hogy le kéne fikáznod a koncepciót, vagy kitalálni weasel word-öket, miszerint mi és mennyire nem érett meg a használatra.
Hogy értsd: az, hogy nálad egy játék (tudja fene, esetleg egy peccseletlen warezvacak) hibákat produkál, az fakadhat elég sokmindenből.
A véleményedet természetesen tiszteletben tartom (mindenki azt használ, ami megfelel neki), csak a következtetéseidet tartottam hm... elhamarkodottnak. -
virkir
veterán
válasz
Pilács #34585 üzenetére
Csatlakozom Morden24-hez semmi baj nincs a sims3-al a win7-en. Hacsak annyi nem, hogy a nagyobbik lányom szerint egy f.s.
Meg úgy általában semmi baj nincs a 64 bites win7-el.
A segítségnyújtásban az is sokat segítene ha nem csak a fényképezőgépeidet tennéd be a cuccokhoz.[ Módosította: Racecam ]
-
Morden24
nagyúr
válasz
Pilács #34585 üzenetére
Ja apropó minek van 64 bites IE ha pl a flash lejátszót nem támogatja?
Mert nem áll meg a világ attól, hogy az Adobe tetű. Mellesleg pl. én direkt 64-es IE-t használok Flash nélkül, és csak akkor nyitok 32-est, amikor muszáj.
Amúgy nem tudom, hogy milyen gépen próbálkozol, de mint mondtam, nálam megy a Sims3. Esetleg telepítsd a legújabb patch-et.
Mellesleg nem ott kezdődik a támogatás, hogy lehet-e rajta Youtube videót nézni. Azt viszont nem értem, hogy ilyen véleménnyel és hozzáállással minek próbálkozol, ha megfelel a 32 bites is?
Egyébként milyen driverekkel próbálkozol? Lehet, hogy fel kéne nézni a gyártók honlapjára, és frissíteni őket?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Pilács #34467 üzenetére
Hát nézd, nem tudom, a tiéd milyen Sims3, de nekem az originál tökéletesen fut, és én is x64-en vagyok.
A sidebar sem fagy, bár az ilyesmi ismert bug volt, szóval előfordulhat. Kevés köze lehet a 64bithez.
szerk.: No offense, de szerintem ennek a nagyrésze (nem csak részedről) tipikusan olyan dolgok, hogy az emberek félnek az "ismeretlentől", meg sok idióta már annyi ostobaságot terjesztett az x64-ről, hogy ha kifagy a Win egy ócska driver miatt, akkor egyből goto x86, mert egészentutibiztosanfix, hogy a 64 bit okozta.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest