Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Lizzard #46411 üzenetére
Okés, akkor ez a 32 / 64 bit kérdés is megoldva, köszi mindenkinek a segítséget.
INSTRUCTIONS FOR MULTILANGUAGE SUPPORT:
1. Install Windows 7.
2. Open Windows Update from Start Menu > All Programs.
3. Check the available updates. There will be 32 updates of different languages.
4. Check the box before your language and install update.
5. Congrats! You have installed your language! Enjoy!!Ezt nem igazán értem
Ez így csak Ultimate / Enterprise alatt megy, nem ?Vagy neked már Ultimate / Enterprise van, sikerült valamelyik egyetem / főiskola MSDNAA-járól már azt leszedni, mert végre feltöltötték ?
MOD:
#46440 DJGABI
Ja akkor gondolom ez lesz a megoldás...De ezt fel is tudod telepíteni (/aktiválni) a Professional-os kódoddal ?
Vagy csak a "meg lehet azt oldani" kategória lesz az így ?
Egy MSDNAA-s kóddal hány gépre lehet felrakni amúgy a Win7-et, vagyis hányon tudom majd aktiválni is vele ?
Ebből a szempontból a 32 és a 64 bit külön van, tehát össz. 2x annyi gépen tudnám (felére 32 bitet, felére 64bitet rakva) ?
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest