Hirdetés
Aktív témák
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból én is felraktam a 7-et egy régi 80 gigás IDE-s vinyóra. (7022 build 32 bit)
Driverek közül csak az ATi val volt egy kis gondom, míg nem találtam meg hozzá a W7 beta drivert. Clone vagy Extended módot elég volt benne beállítani, driver le és felpakolások sorozata után egyszer csak lett kép
(és még színes is, mert volt nekem tv fekete-fehér is
)
Tapasztalatok úgy kb. 3 nap után: nekem elég gyorsnak tünik, talán XP-nél gyorsabb.
Programok amik simán mennek rajta: TC UP, Ccleaner, qtorrent, Jetaudio 7.18
Klite codec pack 4.5.3,
Eset Smart Security,
Sunbelt Counterspy: telepítéskor szépen felment, fríssít, spyware-t megtalát és karantézozta szépen, egyetlen gondom vele hogy minden 2. vagy 3. win indításkor nem töltődik be a memória rezidens része (Active Protection) ilyenkor az egész rendszer lefagy! Utánna reboot és minden jó.
Nero 7.7.5.1., Dvd Shrink 3.2 (Bár ezekkel még lemezt nem írtam eddig, csak hiba nélkül települtek!)
Mozilla Firefox 3.0.6, és frissítés is ment rajta.
PowerIso tényleg jól működik, bár játékon még nem próbáltam, csak dvd-film lemezképfájlon.
Messeger 2009 és Windows Live Mail simán.
Ja egy kis bug, ezt már láttam többen írtátok, hogyha megvan nyitva a Mozilla, és leteszem tálcára rögön előtérbe hozza az Messenger-t, ez elég idegesítő már!
Bocs ha kicsit hosszú voltam!
Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)