Hirdetés

Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz akasp #33590 üzenetére

ma reggel kaptam gyönyörü levelet májkrémes barátainkrol "rtm annoucement" cimmel.
    gondoltam szuper, de a levélben megy a handabanda, de se egy evrzioszámot nem közölnek, hogy meik lett végül az rtm és se egy letöltési linket, mindig a 7100as rct reklámozzák.

Egy átlagfelhasználót - így a marketinglevelekben megcélzott közönséget sem - nem érdeklik a verziószámok. Ezen a szinten termékekben gondolkodnak, nem verziókban, buildekben. Így ilyet badarság lenne várni.
    Aki konkrétan efelől érdeklődik, az a szakmai újságokban, fórumokon megtalálja az információt.
    Ráadásul egy 200-300$-os termékhez ne várj letöltési linket, főleg ne ingyen.
    Mivel az átlagfelhasználó számára október végéig az egyetlen elérhető verzió az RC, így azt reklámozzák. Csak tudatták - veled - hogy kész a végleges, hamarosan megveheted.

tudtok egy megbizhato forrást, ahonnan virusmentesen le lehet kapni? pl softpediarol mia vélemény?
    - Technet/MSDN előfizetés, de csak egy oprendszerért nem éri meg, annál drágább.
    - Okt.22-től számtekboltok.

Kicsit hosszú lett, de röviden csak ux1 stílusában tudtam volna válaszolni. :)

Aktív témák