- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Frissülni frissült, ahogy a warezolt is frissülni szokott, a lényeg, hogy jogilag ugyanúgy törvényt sértettél vele, mintha a zsebedben maradt volna az ára.
sith7: Elvileg (moonman szerint) csak alaplapcserénél kell újraaktiválni (és ilyenkor a hotline-os ügyfélszolgák is kedvesek és segítőkészek), nálam konkrétan egyszer volt olyan, amikor lehúztam az egyik vinyót (csak egy XP volt rajta, a másikon volt a Vista) akkor is újraaktiválást kért, de ekkor nem szólt semmit, csak 30 naptól kezdett visszaszámolni és eltűnt a Genuine logó. Ismerősömnél (neki bolti OEM volt) pedig egy Nvidia driver telepítése után újraaktiválást kért. Aztán elmondása szerint (ekkor már nem voltam ott) a hotline 20 percen keresztül szenvedett vele, mert állítólag a kulcs nem létezett, amit bediktált, aztán nagynehezen csak rájöttek, hogy mégis létezik.
Szóval fene tudja. Én személy szerint a rossz tapasztalatok miatt nem bíznék benne, nálam ha vennék csakis dobozos jöhetne szóba.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Diablo IV
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest