Hirdetés
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
válasz
Flashcash #11 üzenetére
''Sokat szenvedtem vele mert nem ismerte fel a Partition Magic által neki készített particiót.''
Nem ismerem a Partition Magic -ot, de nem is adnék sok bizalmat az ilyen varázslóknak, főleg a partícionálás terén! A linuxos fdisk, azzal meg lehet csinálni mindenféle partíciót! Olyan nincs hogy valamit elront!! Max. a felhasználó...
''pl külső program telepítéséhez egy 1000-oldalas könyvet kezdtem el nézegetni ami azért vicces.''
Mi az hogy külső program?? Ez a MS nél lehet csak, ott van külső program, de ott a kezedben pl.a 8 cd
akkor milyen külső programról beszélünk, ott van minden ami kell! (jóval több is) És a suse pont azoknak való, akik NAGYON ragaszkodnak a kattintgatós telepítés/installálás/partícionálás -hoz.
Szerintem az a vicces, (és szomorú) hogy ha valaki pl a Caldera Linuxot hasonlítja Win2000 -hez, ugyanis a Caldera egy ELAVULT dolog!!!
Nem érdemes régi sz.rokkal küzdeni! Az tényleg csak elveszi az ember kedvét. Töltsd le/szerezd meg/vedd meg a legfrissebbet az adott disztibúcióból, és akkor már jó eséllyel allhatsz neki telepíteni.
Debian rulez:
A világ legegyszerűbb dolga a debianban programokat installálni, törölni, vagy az egész kócerájt upgradelni. Akár CD-ről, internetről, vagy akér winyóról stb. Egyetlen parancs.
Nehéz a linuxot telepíteni?:
Rendes oprendzsert csak EGYSZER kell feltelepíteni, (Debian :) utána csak használni kell. Aki CSAK használni szeretné az forduljon szakemberhez, aki telepíti neki!!
Aktív témák
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Silent Hill f teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest