- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Írtam a Microsoft-nak, de ők is csak annyit tudtak mondani, hogy a kódom támogatott, egyéb támogatás pedig Campus-nak nem jár.
Így maradt a reinstall, így persze már jó. -
MaUser
addikt
Az a baj, hogy a fontos frissítések és szervízcsomagoknál és az illesztőprogram-frissítéseknél is (0) szerepel. A windows frissítések menüpont pedig szürkén szerepel!:(
(Az euró-átváltó eszközt és a tablet pc támogatást csak példának hoztam, mivel ezen két frisstést nem telepítettem számomra értelmetlen szükségtelen mivoltuk miatt. Tehát ezeket mindíg látnom kellene, mint frissítési lehetőséget.) -
Zsiba
senior tag
Olvasd el figyelmesen...
Azt írja ki, hogy jelenleg nincs elérhető FONTOS frissítés. Bal oldalon azonban van egy kis menü, ott felsorolva: -Fontos frissítések és szervízcsomagok, - Windows, -Illesztőprogramfrissítések.
Nos, ha nem telepítettél mindent, akkor a Windows mellett megjelenik egy szám, hogy hány dolgot nem telepítettél. Ezek között ott lesz a hőn áhított euro-váltó eszköz is :) -
-
MaUser
addikt
Mivel én becsületes és szorgalmas user vagyok, ezért hetente megnézem hogy van-e update a win xp-mhez.:P
Azonban az utóbbi egy hétben azt írja az update, hogy nincs elérhető frissítés semmilyen. Pedig kellene lennie, mert pl.: euróátváltó eszközt és tablet pc támogatást biztos, hogy nem raktam fel.
A win-em campusos és ugyanezzel a kulccsal a kolitársam gépén ott vannak a frissítési lehetőségek. Akkor most mi lehet a gond?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Kés topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest