Hirdetés
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Írtam a Microsoft-nak, de ők is csak annyit tudtak mondani, hogy a kódom támogatott, egyéb támogatás pedig Campus-nak nem jár.
Így maradt a reinstall, így persze már jó. -
MaUser
addikt
Az a baj, hogy a fontos frissítések és szervízcsomagoknál és az illesztőprogram-frissítéseknél is (0) szerepel. A windows frissítések menüpont pedig szürkén szerepel!:(
(Az euró-átváltó eszközt és a tablet pc támogatást csak példának hoztam, mivel ezen két frisstést nem telepítettem számomra értelmetlen szükségtelen mivoltuk miatt. Tehát ezeket mindíg látnom kellene, mint frissítési lehetőséget.) -
Zsiba
senior tag
Olvasd el figyelmesen...
Azt írja ki, hogy jelenleg nincs elérhető FONTOS frissítés. Bal oldalon azonban van egy kis menü, ott felsorolva: -Fontos frissítések és szervízcsomagok, - Windows, -Illesztőprogramfrissítések.
Nos, ha nem telepítettél mindent, akkor a Windows mellett megjelenik egy szám, hogy hány dolgot nem telepítettél. Ezek között ott lesz a hőn áhított euro-váltó eszköz is :) -
-
MaUser
addikt
Mivel én becsületes és szorgalmas user vagyok, ezért hetente megnézem hogy van-e update a win xp-mhez.:P
Azonban az utóbbi egy hétben azt írja az update, hogy nincs elérhető frissítés semmilyen. Pedig kellene lennie, mert pl.: euróátváltó eszközt és tablet pc támogatást biztos, hogy nem raktam fel.
A win-em campusos és ugyanezzel a kulccsal a kolitársam gépén ott vannak a frissítési lehetőségek. Akkor most mi lehet a gond?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest