- Micro Four Thirds
- Home server / házi szerver építése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy win 2012 essential szerver. Ma újraindult a szerver, és miután a rendszer felállt észrevettem hogy az összes MAI fájl és módosítás (könyvtár áthelyezések, fileok, beállítások, stb.) ELTŰNT!Ez hogy lehetséges, mit lehet ellene tenni esetleg az eltűnt fájlokat valahogy meg lehet találni?
Köszönöm!
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam sok módon feltelepíteni az essential verziót, de sikertelen. Egy bizonyos pontos, amikor már eljut a konfigurálásig "Set up Windows server 2012 essential....." .Csak annyit ír ki, hogy "an error has occured, restart your server"...A legrosszabb, hogy semmi error code, hogy legalább lehetne következtetni mi is van, csak annyi hogy hívjam a microsoft-ot....
Ugyan erre a gépre a Windows Server 2012 RC hibátlanul felmegy és ugyanerre a gépre virtuális gépen az Essential is felmegy.
Bárkinek vmi ötlet?
Install forrás: USB és nincs Raid sem, csak egy üres 1TB HDD. Ötletem sincs mi lehet a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest