Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy win 2012 essential szerver. Ma újraindult a szerver, és miután a rendszer felállt észrevettem hogy az összes MAI fájl és módosítás (könyvtár áthelyezések, fileok, beállítások, stb.) ELTŰNT!Ez hogy lehetséges, mit lehet ellene tenni esetleg az eltűnt fájlokat valahogy meg lehet találni?
Köszönöm!
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam sok módon feltelepíteni az essential verziót, de sikertelen. Egy bizonyos pontos, amikor már eljut a konfigurálásig "Set up Windows server 2012 essential....." .Csak annyit ír ki, hogy "an error has occured, restart your server"...A legrosszabb, hogy semmi error code, hogy legalább lehetne következtetni mi is van, csak annyi hogy hívjam a microsoft-ot....
Ugyan erre a gépre a Windows Server 2012 RC hibátlanul felmegy és ugyanerre a gépre virtuális gépen az Essential is felmegy.
Bárkinek vmi ötlet?
Install forrás: USB és nincs Raid sem, csak egy üres 1TB HDD. Ötletem sincs mi lehet a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest