Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Steph88 #1211 üzenetére
Szia,
Ahogy már mondták, 2 DG nem jó, akkor egyik már nem default ... Csak a net felé legyen. Belülről azért megy ddns névvel is, mert a routered nat loopbackel, észreveszi h belülről jön a request és visszairányítja lan irányba.
Kérdezték már, de nem válaszoltál, a te routereden kívül van szolgáltatói router is? A router (bármelyik) nem rendelkezik véletlen beépített vpn funkcióval? Ha igen, azt kapcsold ki, mert különben a dmz ellenére is magára irányítja a kintről jövő vpn requesteket. -
Magnat
veterán
válasz
szallasi007 #1177 üzenetére
SZia,
köszi a tippeket, sajnos a modify és az öröklés kikapcs nem működik (azokat próbáltam), access based enumerationt még nem próbáltam, még futok vele pár kört csak azóta nem tudtam ezzel foglalkozni, mert bedőlt pár más dolog is amik fontosabbak lettek
-
Magnat
veterán
Üdv,
nem igazán 2012 specifikus, de azon nem tudom megoldani (illetve R2-n) ... adott egy könyvtárstruktúra, aminek egy ágának x-edik mélységében levő alkönyvtár 2 file-jára kell kiadnom vkinek rw jogot úgy, h a többi file ne legyen olvasható sem. Eddig úgy csináltam, h a fileokat tartalmazó és az összes fölötte lévő könyvtárra adtam az adott usernek olvasási jogot csak arra a mappára és az adott fileokra pedig rw-t. Így elvileg biztosított a bejárás és file szerkeszthetőség is. Ennek ellenére ha megnyitja a user a filet és próbálja menteni, jogosultsági hibát dob a rendszer és kéri, h kontaktáljon az adminnal. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest