Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
Rendben, kivettem a két átjárót és csak a net felé van. De így se az igazi. Szolgáltatói router nincs, egy régi DIGI-s modem van. Ez még a 8mbps csúcs hálózat. Ebbe ne menjünk bele, már vagy az ötödik levelet írtam nekik, mert a városban szinte mindenki másnak be van húzva az optika
Pedig a város közepén lakok
Szóval nincs szolgáltatói router. Az enyém D-Link 860L Asus firmware-el. Van rajta VPN funkció de az ki van kapcsolva. Távoli asztali kapcsolat megy mindenhonnan de a VPN valamiért megakad ha ki kell mennie a netre
-
szallasi007
őstag
Szia,
Esetleg az próbáld meg hogy arra a mappára amit az adott usernek akarsz adni kikapcsolod a jogosultság öröklést és kézzel kiosztod azoknak akiknek joguk van hozzá. Én mondjuk security groupokat szoktam csinálni és azoknak adom jogokat, majd beledobom a usereket a csoportba.
Másik megoldás lehet még ha bekapcsolod az access based enumerationt és ilyenkor a felhasználó csak az látja amihez joga van. Ezt mondjuk érdemes lenne előbb letesztelned ha még nem használtad.
Utolsó ötlet hogy modify jogot adsz a usernek a mappára és megnézed hogy a fájlokra is érvényesül a jog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig a város közepén lakok