- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
Rendben, kivettem a két átjárót és csak a net felé van. De így se az igazi. Szolgáltatói router nincs, egy régi DIGI-s modem van. Ez még a 8mbps csúcs hálózat. Ebbe ne menjünk bele, már vagy az ötödik levelet írtam nekik, mert a városban szinte mindenki másnak be van húzva az optika
Pedig a város közepén lakok
Szóval nincs szolgáltatói router. Az enyém D-Link 860L Asus firmware-el. Van rajta VPN funkció de az ki van kapcsolva. Távoli asztali kapcsolat megy mindenhonnan de a VPN valamiért megakad ha ki kell mennie a netre
-
szallasi007
őstag
Szia,
Esetleg az próbáld meg hogy arra a mappára amit az adott usernek akarsz adni kikapcsolod a jogosultság öröklést és kézzel kiosztod azoknak akiknek joguk van hozzá. Én mondjuk security groupokat szoktam csinálni és azoknak adom jogokat, majd beledobom a usereket a csoportba.
Másik megoldás lehet még ha bekapcsolod az access based enumerationt és ilyenkor a felhasználó csak az látja amihez joga van. Ezt mondjuk érdemes lenne előbb letesztelned ha még nem használtad.
Utolsó ötlet hogy modify jogot adsz a usernek a mappára és megnézed hogy a fájlokra is érvényesül a jog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest