Új hozzászólás Aktív témák
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz
chepavel #148 üzenetére
Siker fény csillogás
Nagy nagy köszönet.
[link]
ebben a jegyzetben ha van időd végig futod kicsit másképp magyarázza, mert ott a natos kártya ami a net felé nézz, annak a cimét akarja h adjam meg neki. Itt lett elbaszva az egész...ÁÁÁÁÁÁ 3 napja éjjel nappal, ezen agyaltam... AMATŐR HIBA!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET -
sesomaru1989
aktív tag
válasz
chepavel #148 üzenetére
Na beállítom hátha.
[link]ez alapján csináltam vis probálkoztam ,lehet a jegyzetben lenne elrontva, az volt a gond am h amikor a kliens gép statikusan kapcsolodt a szerverre ment minden, de a kliens gépen nem volt net. ezért probálom most ugy h a kliens gép automatikusan kereese mint az ip-t, mind a dns-t
-
kraftxld
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest