Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Adott a Win 2012 szerver, azon hyper-v és van egy vm, ami a file kiszolgálást végzi. Ehhez physical disket használtam. Ennek az az oka, hogy az adatokat nem virtuális diskbe szerettem volna tárolni, hanem normál formában, hogy a disket ide-oda csatlakoztatva is mindenféle plusz nehézség nélkül csak az adatok legyenek (például később egy másik fizikailag létező gépbe rakva is jó legyen).
A probléma az, hogy most ezt a szerver szintjén szoftveresen tükröztem. De hogy betegyem vm alá offline módba kéne raknom. Akkor viszont ha jól sejtem a raid1 nem igazán fog megvalósulni
Nem tudok vm alá disk helyett kötetet csatolni? Vagy tegyem mindkét disket offline módba, mindkettőt tegyem be vm alá (ami szintén Windows) és megmarad a tükrözés? Vagy van bármi egyéb módszer/ötlet/trükk? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Micro Four Thirds
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudok vm alá disk helyett kötetet csatolni? Vagy tegyem mindkét disket offline módba, mindkettőt tegyem be vm alá (ami szintén Windows) és megmarad a tükrözés? Vagy van bármi egyéb módszer/ötlet/trükk?