Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
Mert nem is nagyon van. Én is utánanéztem neten, többeknél felmerült már, csak a megoldást nem találták meg. De ez garantáltan működik, direkt visszaállítottam 2x is a telefonon a régió formátumot, és ugyanazok az appok/beállítások szálltak el.
Szerk.: Ne összevissza állítgasd, csak a régiót
Egyébként a legtisztább, ha minden egy régióra van állítva. Csak nem szabad elfelejteni, hogy a telefonon beállításain kívül is van valami, aminek figyelembe kell venni a régióját, az pedig az MS account.
-
confuser
senior tag
Látom, azóta már végbement a HR, pedig nem kellett volna.
A régiók buherálása okozza ezt a fajta rendellenességet. Egyik ismerősömnél előjött, és a bennem lakó zseni (
) valahogy ráérzett, hogy a régió lehet a ludas (ok, bevallom, csak a 2. tippem volt, az első nekem is az automatikus időszinkron volt). 100%-os biztonsággal nem tudom, hogy pontosan milyen felállásban okoznak a régióbeállítások konfrontációt, de ha jól sejtem akkor a Settings -> Region -> Regional format-nak kell megegyeznie a MS account régiójával. Az viszont biztos, hogy az ismerősöm telefonján csak a Regional format-ot állítottam át (próbálj rá: magyar/usa/match phone language; a 3 közül az egyik meg fogja javítani a hibákat).
A rendellenesség egyébként több beállításra is kihatással lehet pl. extras+info, display, device hub, battery saver, network+. Hogy ezeknek mi köze a régió formátumához, ne kérdezd, de az biztos, hogy ez okozza a gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest