Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
ilililililil #22938 üzenetére
A véleményem erősen szubjektív, de. Nekem volt xperia U-m. szépek a sony-k. jó anyaghasználat. élmény kézbefogni. DE amit a sony mérnökei Romként rátesznek azért jobb helyeken vascsővel tarkónvágás és csilis sünszarás jár. (hozzáteszem én AOSP buzi vagyok/voltam tehát minél közelebb a forráshoz, nekem bejön a gyári holo UI, az extrákból meg majd én eldöntöm mi kell (pl gyorskapcsolók a statusbaron.) Biztos van akinek bejön a sony szoftveres khm elképzelése.
szóval a sony teleqrja minden általa jónak vélt parasztvakítós extrával a cuccot, amiből van akár hasznos is de megzabálja az erőforrásaidat. (és pl a giga ramos P sem volt sokkal jobb e tekintetben)
mintha vennél egy fasza japán kocsit de a csomagteret kiöntenéd betonnal hogy ne boruljon olyan könnyen. és akkor csodálkozol hogy 'nem mén' -
daniel909
addikt
válasz
na ezaz. sonys ismerőseim mindig nyavajognak, hogy hiába jön ki újabb szoft a telóra, meg új android, a telefon egyre rosszabb lesz. engem is csak ez tart vissza a márkától.
(#22942) Pikkolo^^: na igen, ezért lenne jó ha elterjedne a vez mentes töltés már. biztos vagyok benne h az a jövő. lassan csatlakozók sem kellenének, lehetne syncelni wifin keresztül, az is jó lenne már. jólvan, felébredek az álomból... de szerintem ez max 2-3 év és tök alap lesz..
-
Lall
veterán
válasz
Nekem nagyon tetszenek a Sony-k, igazán az én vilagom mind, de körülöttem mindenki csak szidja. Nekem nincs, így erdemben nem tudok nyilatkozni, de tényleg mindig csak a nyávogást hallom felőlük.
-
randras
veterán
válasz
Már ketten vagyunk, velem indult a téma.
Lalll + Pikkolo: Akkor iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- BestBuy topik
- World of Tanks - OFF topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest