-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz bull84ghia #650 üzenetére
Superme tiles vagy valami ilyesmi volt az app.
-
werwin
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül egy hete nem tudom használni a HTC Radaromon a mobilnetet megjelenik a H betű a bal felső sarokban de nem csatlakozik az interenetre, biztos, hogy valami beállítási gond mert a SIM kártyát egy másik készülékbe áttéve gond nélkül ment .
Valakinek esetleg valami ötlete? -
werwin
csendes tag
Szerintem minden stimmel:
Active Network:
Telenor HU
Data connection_
On
Data roaming options
roam
Highest connection speed
3G
Network selecion
Telenor HUMár próbálkoztam ki/be kapcsolással de nem használt :S
-
Lall
veterán
Van egy olyan alkalmazas a marketplace-en a HTC alkalmazasok kozott, hogy Csatlakozastelepito (Connection Setup), ezzel probald meg beallitani.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
werwin
csendes tag
Sikerült nagyon köszönöm a segítséget (A connection setup volt a megoldás)
-
MODERÁTOR
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #665 üzenetére
Hogy tudsz free-t keresni a videóknál? Zenét tudtam streamelni egyébként, videót (előzetest) pedig nem találtam.
Érdekes, hogy a konzolomat nem tudom hozzáadni a géphez (Companion app - most nem wp-s, hanem W8a-s!), sőt próbaképpen tartalmat sem tudtam vásárolni - purchase után egyből hibakódot dob.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
mondjuk ez eleg durva, csak eppen egy honappal elobb kellett volna...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #672 üzenetére
De neked az előzetes, hogy jön elő? Rákattintasz a film csempéjére és ott írja a feltűnő ablak alján a bal oldalon (ahol a vásárlás/kölcsönzés, film adatai, stb van)?
Mert ott nekem előzetes nincs. Ha pedig rámegyek a film adataira (boxon, mintha itt kellene lennie az előzetesnek), ott baloldalt nekem totál üres, vagyis egy statikus háttér van és kész. Ha jobbklikkel előhozom az alsó menüt, akkor a videózási gombok (ismétlés, lejátszás stb) inaktív.
Valami biztos nem oké, mert ennek szerintem rohadtul nem így kéne kinéznie, sőt ahogy fentebb írtam is, a konzollal való párosítás sem megy.
szerk.:
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #679 üzenetére
Nem, ott csak pl. 20 mp.
Na, így már megtaláltam. Rámentem a free-re és Kölcsönzés. Aztán töltött és azt írta, hogy "Sajnos az Xbox Live nem érhető el" +hibakód.
Szóval ugyanazt írja, mint amit eddig tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
7.8 max. Főzött ROMmal, hivatalosan még meg sem erősítették hogy megkapja (bár elvileg megkapja). De ezt biztosan csak október 29, a WP8 bejelentése után kapunk arról infot, hogy mikor jön a 7.8.
Wifi tethering Mango óta elérhető
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
randras
veterán
Köszi. Hát ha WP-n is főzött ROM-okkal kell majd szenvednem, tényleg kifutok a világból.
Mostmár azt hiszem, mindent tudok a telefonról, amit tudnom kell, most a piactéren nézegetem, hogy milyen android alkalmazásokat hogy tudom majd kiváltani... Erre nincsen valami cikk valahol? Egy ilyen android->WP költözést taglaló valamire gondolok...
-
MODERÁTOR
Nincs, de ebben a topicban szivesen segítünk, illetve te is tudsz keresni.
Ha esetleg leírod, hogy melyik appokra keresel alternatívát az sokat segítBtw. Itt NEM kell főzött ROMokkal baszkodni, de lehetőség van rá (userek egy része a homebrew appok és plusz gyárilag nem elérhető beállítási lehetőségek miatt, egy része sajnos warez miatt használ).
-
polonic
félisten
Megtapasztaltam egy nekem uj dolgot.
Az ie-ben, ha hosszu a webcim, akkor lehet gorgetni jobbra balra.
Epp idejeben
-
randras
veterán
Rendben, majd összeírom. Pl. Evernote, Dropbox, Google Documents elérés, és szerkesztés mobilról elengedhetetlen, ahogy nézem megoldott. Minden, ami ezen túl van, és jó, annak örülök.
Nem is tervezek ROM-olni, max. ha lesz WP8 főzöttben. Tényleg, erre van esély?
Mondjuk ha bejön a rendszer, előbb-utóbb beruházok egy Lumia 920-ra.
amanoba: Nem rossz ötlet, de nekem mostanában pont semmire nincs időm. Talán majd egyszer...
adam014: Pl. majd a WP8-hoz?
-
randras
veterán
Androidon pl. megszokott dolog másik telefon ROM-ját portolni, én is használtam az egymagos DHD-n a kétmagos Sensation ROM-jának portját.
Szóval ez elvileg nem lehet akadály, gyakorlatilag persze nem biztos, hogy ilyen egyszerű. A teljesítménytöbblet meg nem akkora, hogy nem bírná el, szerintem.
-
MODERÁTOR
Nem minimum a két magos proci. Nézd meg az MS keynoteot, single coreon is elfut a rendszer.
Ami viszont kell majd: wallet hubhoz NFC, és elvileg a Bitlocker Encryptionhöz kell egy speckó chip is (talán itt olvastam az MA-n).
randras: Desire-ön is használtam Sensation portolt romot akkor hajítottam el a dézit jó messzire
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest