- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
930 mobilarena tv-s topicban áll már a bál? Még nem volt kedvem belenézni..
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Воланд #39174 üzenetére
Kitartó a srác, nem hiába statikus!
(#39191) polonic: én már trollkodtam. Baj?
-
btudos
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #39187 üzenetére
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #39182 üzenetére
Keresd meg Bobtail kollégát, ő használja már egy ideje, bár lehet az ővé még nem végleges változat.
-
cattus
addikt
válasz
A füles extra funkciói nem működnek.
-
válasz
A kamera elvileg ugyanaz, mint a 1520, ami kozel 1020 minosegu (van, aki szerint jobb), ergo a letezo legjobb telefonos kamerak egyike (ha nem 'A' legjobb). Az akksiidorol nincs tul sok gyakorlati tapasztalat, valoszinuleg megfelelo, de nem kiemelkedo.
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e már Nokia 930 tulaj itt esetleg?
Látókörömbe került 6 év iOS után és az akksi idő, illetve a kamera minősége érdekelne elsősorban.
Azt csak halkan merem megkérdezni, hogy vajon működne-e az Apple gyári fülessel a számok léptetése, valamint a hangerő állítás/mikrofon
Spotify Premiumot használ valaki offline sync-kel? Lehet SD kártyára pakolni a számokat vagy csak a belső tárhelyet látja? Nokia 930-nál nyilván mindegy, mert ott fix a beépített 32 GB (amiből olyan 26 lehet szabad by default), de más típusoknál érdekes lehet.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #39179 üzenetére
Ez annak fényében különösen vicces, hogy mekkora botrány van a GM körül mostanában.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Воланд
titán
egyszeruen nem tudom elhinni, hogy keptelen megerteni, hogy az eas protokoll nem tamogatja azt, amit akar. az meg mar kulon vicc, hogy bar a konkret problemara nem tudnak mit irni, de a hitterites mar elindult.
-
Tewe013
őstag
válasz
Oppenheimer #39168 üzenetére
És a BB?
-
dejaris
addikt
Es melyik kedvezmeny vonodik elobb? (-50% es -33%)
Es ezek szavaznak, meg hitelt vesznek fel
-
Воланд
titán
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Oppenheimer #39168 üzenetére
A zsebemben. Miért?
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
-
-
Mekkora zakó a Braziloknak..
-
Lall
veterán
Emlékeim szerint otthagytuk Őket, mint a szart
mert egy kedves barátommal összedugtuk a fejünket, míg ők elmentek budira (addig együtt kajáltunk, táncoltunk, jöttünk-mentünk...) és arra a roppant nagyszerű elhatározásra jutottunk, hogy idézem "Úgy is lesznek jobbak! Ha nem, majd vissza jövünk, ezek! úgyis megvárnak!" Sajnos a szokásosnál is nagyszerűbben voltunk. Azóta ezt emlegetjük. Aztán próbálkoztam fb-on, de érthető okokból, finoman fogalmazva, nem jött össze.
Üdv. Dumb és Dumber
-
Lall
veterán
Valaki Sound? Pénteki napijegyet cserélnék szombatira.
-
Blyan
félisten
válasz
philoxenia #39135 üzenetére
Hát én nem tudnék mindig a szemükbe nézni, márpedig a csávó ezt csinálja mindig....
Mondjuk ahogy nézem, ez egy eunuch autista.
-
junior11
veterán
válasz
philoxenia #39135 üzenetére
Még túlóráznék is
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz
Oppenheimer #39130 üzenetére
csak te nem
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #39127 üzenetére
Elgondolkodtál a kézilabdás karrieren?
-
gzbotii
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #39112 üzenetére
Érettségi után volt egy szép este, 3 flaming lamboval, komoly cache clean lett a vége.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Az a durva, hogy most egy sortol ugy bebaszok, allig tudok egyenesen menni.
Otthon meg ehez gyengebb napokon is minimum 5 kellet.
Ha most megkuldenek egy Jäger+sör² kombot, slaggal a vegbelembe ebrednek -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
viewdetails #39119 üzenetére
Hát igen: az még hagyján, hogy tetű lassan ér ide a frissítés, de legalább ne heccelnék a júzert...
-
viewdetails
addikt
Kaptam az MS-től egy hírlevelet, ezzel a subjectel: "The Lumia Cyan update is almost here"
Rákattintottam, behozza a jól ismert Black frissítési ellenörző oldalt. -
Воланд
titán
válasz
jaja, ertem, hogy mit irsz.
-
válasz
te se vagy akkor nagy piás
-
Rimuru
veterán
válasz
philoxenia #39109 üzenetére
Azok nem jönnek alföldre.
Sok másik magyar együttesnél még így is jobb, de tény hogy nem hallgatnám őket egész nap.
-
Rimuru
veterán
válasz
philoxenia #39106 üzenetére
Míg ti koktéloztok én Kárpátia koncerten voltam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mikor én fiatal voltam még a matrózfröccs volt a koktél....
No meg nem androidosak meg WP-sek voltak a fiatalok, hanem ricsések meg pmobilosak, meg szimfóniások meg szofisok.... -
válasz
Воланд #39103 üzenetére
Nyugi, voltunk heten másnap, azért így is kihasználtuk rendesen
mellesleg a turmixgépet így is sikerült leamortizálni
Meg úgy első nap nem feltétlen a főnökük(pasi volt) érdekelt minket
Amúgy hatalmas arc volt a csávó is, de vele tényleg csak este dumáltunk már, na meg másnap.
-
válasz
btudos #39099 üzenetére
Ja nem, dehogy csak azért én nem mondanám rá minden koktélra, hogy női pia. Egyrészt szeretem az ilyesmit, másrészt azért 1-2 ütősebb példányból igyál meg 10-et, mindjárt nem lesz az.
Mellesleg Balaton parton voltunk, nem a lerészegedés volt a feltétlen cél, de azért csak sikerült. Megtaláltuk a koktélbárt, megismerkedünk a pultos csajokkal, azt letanyáztunk oda, koktélok, sörök, fürdés, koktélok, sörök, fürdés, meg ettünk is. Este a csajokkal ittunk, a főnöktől kaptuk a koktélos/sörös/feleses poharakat, meg az ingyen pálinkát, másnapra meg 15% kedvezményt mindenből, szóval azt hiszem nem sikerült rosszul a nap
(#39100) mukibuci: Pfuu.. ne is mond, csak Long Island-ből ittam vagy ötöt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest