- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
Bobtail a 4-es metrón!!!!44!!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #38889 üzenetére
Wow, traktor elottem.
-
Oppenheimer
nagyúr
Wow, 1520 tőlem balra
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lall
veterán
válasz
philoxenia #38885 üzenetére
Elnézést, hogy slendrián módon gépeltem, majd phasztam átnézni kommentem. Remélem a purgatóriumban lemossák bűnöm.
-
btudos
nagyúr
A kamera hidegen hagy, az a 8X-nél is csak dísznek van.
A többi már érdekesebb, majd körbeérdeklődöm az ismerősöket, meg beleolvasok a topikjába, hogy mi az ábra, úgy már viszonylag jó alapom lesz. De előbb tudnom kéne, mibe fáj a 8X-en az érintőpanel cseréje, minden más csak utána jön.
Azt hiszem itt az ideje megint elővennem egy cikk erejéig az egyszer már befagyasztott témámat a nem létező WP modellekről.
-
Lall
veterán
válasz
btudos #38871 üzenetére
Nehogy One-t vegyél már. Havaromnak az One (muhahha) a feleségének egy sárga 8X. Köröket ver rá a 8X. Csak egy példa, a tracker programok katasztórfálisan működnek, alig talál GPS jelet, ha megtalálja is eldobálja és van sok más nyígja is a csapnivaló kameráról már nem is beszélve. Lalll által nem ajánlott.
-
válasz
junior11 #38872 üzenetére
új lumiák garmadája fog érkezni minden szegmensbe. 540, 640, 740, 840, 940, 1030
1 és 2 kártyás változat lesz természetesen, valamint minden eddig hiányzó feature/app is bekerül az akkor bemutatott 8.2 rendszerfrissítéssel
jah és ami a legfontosabb, legalább 30-40%-al a konkurencia ára alá lesznek belőve már megjelenéskor is
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
viewdetails #38858 üzenetére
925 alapvetően semmivel sem frissebb hardverben. Igazából a kamerát leszámítva (ami nem érdekel) nem lennék sokkal előrébb, mintha vennék egy 8X-et feleannyiért.
Semmiképp nem nyúlok hozzá otthon a kijelzőhöz, azon kívül hogy ronda, más baja nincsen, így csak abban az esetben lesz kijelzőcsere, ha értelmes árat mondanak rá valahol.
-
viewdetails
addikt
válasz
btudos #38852 üzenetére
Pedig van rá simplified method is.
Vegyél egy jó 925-öt. -
btudos
nagyúr
válasz
viewdetails #38850 üzenetére
A 8X-ben akkora kihívás kijelzőt cserélni, hogy a legtöbb szerviz el se vállalja, így én se fogok nekiállni otthon.
Samsungot meg akkor se veszek, ha nem lesz más a piacon, bár egy jó kis Galaxy Mini még van otthon a fiókban, 8X helyett pont jó lesz.
-
polonic
félisten
Mi történt mialatt nem voltam? Lusta vagyok visszaolvasni.
-
btudos
nagyúr
Egyre jobban bassza az agyam a 8X törött kijelzője, de egyszerűen nincs mire váltani. 930 nem jön be, a 1520 nagy, a régiek meg nem hoznak lázba.
HTC One-t szívesen vennék, de nem tudom mennyire lennék kibékülve a droiddal. Másik opció venni még egy 8X-et, vagy esetleg megcsináltatni, de egyik sem tűnik túl értelmes megoldásnak.
-
Воланд
titán
ezt a baromsagot.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
válasz
Oppenheimer #38841 üzenetére
Szerintem mar fel se tunik, ugyis minden olyan
Csak addig logott ki a tobbi berendezes kozul amig tiszta volt
-
Воланд
titán
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #38819 üzenetére
Amugy a p430-al mennyire vagy elegedett?
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #38815 üzenetére
Nekem múltkor simán ment. Béna vagy.
Hétvégén kerti party volt. A 925 úszott velem együtt a medencében (meg a pénztárcám is). Túlélte, működik most is.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #38815 üzenetére
De ez sima win-él egyszerűbb. Rátolsz egy win8 iso-t egy pendrivera és go. De ha úgyis viszed garba legfeljebb ezt is megcsináltatod.
-
Lall
veterán
Opp, nem értem pontosan a problémád. Mit nem csinál, csinál a géped?
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #38809 üzenetére
Milyen geped van?
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #38807 üzenetére
De nekem Surface RT-m van, neked meg "sima" W8 van rajta, nem?
-
Oppenheimer
nagyúr
Lali , nekem most kéne ebben support, igaz nem surfacem van hanem notebookom. Menne szervizbe és ez lehetne a legegyszerűbb módja a cuccaim eltakarításának... ha működne. Szar windows
Az benne a legdühítőbb, hogy tök alap feature kéne legyen, és úgy készültem rá, hogy leadás előtti este megcsinálom visszaállítást, erre itt kell szopni vele, hogy működjön. Találtam yt tutorialt a problémára, úgyhogy megoldom.
-
válasz
Oppenheimer #38800 üzenetére
Rendelek is vagy 4et instant
-
junior11
veterán
válasz
Ez milyen modell?
-
válasz
szupi
valóban jó választás volt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Keresünk dokkolókat
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest