Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
A WM Marketplace-en találtam egy SMS at Hand nevű programot, a leírás és a képernyőképek alapján jónak tűnt, de csiga lassú, hiányzik az a funkció, amit az egyik képernyőképen látni, valószínűleg ez abból adódik, hogy panaszkodik a .NET miatt, a 3.5 van fent, de azt kéri, hogy telepítsek minimum 2.0-ást, és persze nincs saját minimalizálási lehetősége, mint mondjuk a PocketCM-nek vagy az Inesoft Phone programoknak... egyszóval még egy program kihúzva. A poén meg, hogy Blackberry-re találtam olyat, ami pont jó lenne. Az is Handago-n van pedig (az SMS at Hand miatt átnéztem a Handago kínálatát), de nincs WM-ra.
Az alap Messaging lenne a leghasználhatóbb erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- új iPhone 15 Pro Max 1TB black titanium fekete titán független AppleCare+ garancia Pitaka
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest