- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Novemberi hardverkavalkád
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nem nagyon akar felmenni nekem ez a frissítés. Állandóan visszavonja a telepítést.
-
őstag
Az a kérdésem, hogy a legutolsó verzióval (18305) milyen ingyenes külső vírusirtó működik együtt, ami kikapcsolja a defendert. Jelenleg 360 Total van fenn, de nem kapcsolja ki a defender vírusirtó modulját.
-
őstag
Sziasztok!
Slow ringen vagyok, és egy hete nem megy fel egy frissítés.
Ezt írja:
Cumulative Update for Windows 10 Version Next (10.0.18362.10022) (KB4508451) – hiba: 0x800f0986Mi lehet a probléma?
Miután ugye ez insider frissítés, a windows update catalog nem tartalmazza, így külön letölteni sem tudom. -
őstag
-
őstag
A BETA is megkapta a WIN11-et.
-
őstag
Bétában vagyok, és néhány régebbi játék steames verziója kinyírja az explorer.exét. Amikor rendbejön a gép a tárcára van a játék, onnan kell kirakni teljes képernyőre (pl: SW Battlefront 2 classic, SW KOTOR 1-2).
-
őstag
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22581
Dev és Béta egyben.
-
őstag
Bétában vagyok, tegnap este felment, ma reggel kellett volna Excel, hát nem találom sehol, olyan szépen eltűnt az egész 365 pro csomagom. Az win és az office két külön fiókkal van telepítve. Az office a gyerekem Office 365 A1 Plus for students licensze.
Most próbáltam újra telepíteni, akkor úgy csinál, mintha kész lenne, de az alkalmazások között nincs.
Ha viszont megnyitok mentett fájlt, akkor megnyitja a telepített programmal.[ Szerkesztve ]
-
őstag
És ez most jött a Beta-ra:
Cumulative Update for Windows 11, version 22H2 Insider Preview (10.0.22598.100) (KB5014100)[ Szerkesztve ]
-
őstag
És még mindig semmi. Az update-nél azt írja, hogy nincs frissítés, az insider-nél pedig, hogy új build érhető el az update webhelyen.....
Mit tudok csinálni?Nem vagyok egyedül:
"[ADDED 10/3] We are investigating reports that some Insiders on Build 22622.601 are not being offered Build 22623.730."[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest