Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Megmutatni nagyon egyszerű az én nagy bajom, csak elmagyarázni nehéz

Szóval a koleszban elkezdek dolgozni a laptopon amin 125%-os nagyítású 1920x1080 pixeles kijelző van. Mivel 15 colos, ezért fel kell skálázni, különben minden miniatűr lesz, minden oké vele. Ezután fogom magam és bemegyek az egyetemre dolgozni, mert úgy érzem kell a nagy monitor, vagy épp olyan óra van stb... Laptopot alvóba teszem, hogy a félbehagyott munkamenetet ne kelljen újranyitogatni. Beérek, ott a 23 colos monitor ami szintén fullhd de nem kell felskálázni 125%-ra, mert annak nem olyan nagy a pixelsűrűsége mint a laptopnak. Rákötöm, és a chrome, skype, office 2016(!!!) stb egyből homályos lesz amint visszaskálázza 125-ről 100-ra. Ekkor ki kell jelentkeznem, és nyithatok meg újra mindent...
Lényegében a baj az, hogy a dpi skálázáshoz újra kell indítani a gépet! Ezt csinálják már meg.
-
fuze
őstag
Mondjuk engem nem is az zavar, ha nem tudja felskálázni, hanem az, amikor be van állítva, hogy ne húzza fel a dpi-t egy programnál semmilyen okból sem, akkor a monitorra kötve is felhúzza ráadásul rosszul és homályos lesz. A vicc az, hogy ez egyébként a hdpi-t támogató programoknál is jelentkezik.
-
fuze
őstag
Az improved HGH DPI support-ot let tudna valaki tesztelni az alábbi módon?
Magas dpi skalazasu (125% fullhd pl) notebook vagy tablet, 100% dpi skálázású fullhd monitorra kötve úgy, hogy nem jelentkezel ki, és a külső monitor van beállítva elsődlegesnek. Kérdés: homályosak lesznek bizonyos alkalmazások vagy nem? Ha nem akkor én sírni fogok örömömben
-
fuze
őstag
Ha nem vagyok insider-ben akkor is tudok feedbacket írni a microsoftnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pzstm