- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, hogy külső kijelzőn való % variálás most milyen hatással van a megjelenítésre,
de pl. programoknál egyenként kell beállítani kézzel, hogy azt az új, Enhanced High DPI-vel jelenítse meg.
Amiket próbáltam, elég vegyes a tapasztalat.
- volt ami teljesen jól jelent meg. (Piriform Speccy). Itt a szövegkaraktereket cserélte le HighDPI típusokra. És mivel szinte minden szöveg, jó lett.
- volt, aminél rosszabb lett, (Ubisoft Uplay) mert a login ablak tartalmát felnagyította, így kilógott. Utána meg nem cserélte le a betűket.
- volt, aminél vegyesen működött (Goldwave). Az akítv menüfeliratokat lecserélte a betűket, de a szürke, inaktív gombok betűi maradtak nagyítottak. (használat során adott felirat az aktivitásnak megfelelően változott. Ha aktív lett, a felirat is javult.).Először puffogtam magamban, hogy alapból miért nem állították defaultra, és miért kell kézzel állítgatni?! Aztán ahogy elkezdtem próbálgatni a programokat, rájöttem, hogy jobb ez így.
Ill. a másik: most szembesültem vele, hogy egyre kevesebb nem natív (HDPI szempontból) programom van.Origin is frissült pár hónapja, Aida és Total Commander is támogatja már, és egyre több programban támogatják a friss verziók.
És óriási pluszpont, hogy a Control Panel-beli Administrative Tools programjai (értsd, saját, beépített Win programok) is végre jól jelennek meg. Vicces volt, hogy az még mindig kockás/homályos volt eddig

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Napelem
- Apple MacBook
- OpenMediaVault
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm